17.04.2012. / 09:07

Autor: Hina

"Igre gladi" i dalje najgledanije

Film o tinejdžerima koji se bore za preživljavanje protekli je tjedan zaradio 21,5 milijuna dolara na kino blagajnama u Sjedinjenim Državama i Kanadi, odnosno 337 milijuna dolara ukupno na tom području otkako se počeo prikazivati 23. ožujka

Filmski hit "Igre gladi" i četvrti su tjedan zaredom najgledaniji film u sjevernoameričkim kinima, što nije uspjelo nijednom filmu od Avatara 2009. godine, pokazali su novi podaci s "box officea" koje prenosi BBC.

Film o tinejdžerima koji se bore za preživljavanje protekli je tjedan zaradio 21,5 milijuna dolara na kino blagajnama u Sjedinjenim Državama i Kanadi, odnosno 337 milijuna dolara ukupno na tom području otkako se počeo prikazivati 23. ožujka.

Film je time već sada ušao među 25 filmova s najvećom zaradom u Sjevernoj Americi u povijesti. Zarada u cijelom svijetu popela se na 531 milijun dolara.

U međuvremenu je i 3D izdanje "Titanica" redatelja Jamesa Camerona na sjevrnoameričkim blagajnama prošli tjedan zaradio 11,6 milijuna dolara i time je film, uključujući i prihod originala, premašio ukupnu zaradu u svijetu od dvije milijarde dolara. Time je na drugom mjestu u povijesti, iza opet Cameronova Avatara koji u svijetu zaradio 2,8 milijardi dolara.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika