17.04.2012. / 12:06

Autor: Nacional.hr

Nikolić novi predsjednik Uprave Holcim mineralni agregati

Gordan Kuljak od 16. travnja unutar Holcima napredovao na mjesto direktora prodaje betona i agregata

Zdravko NikolićZdravko NikolićZdravko Nikolić je od 1. travnja prešao u Holcim kao član menadžment tima, na mjesto direktora segmenta betona i agregata, a od 1. svibnja postat će predsjednik Uprave dvije istoimene tvrtke Holcim mineralni agregati d.o.o. Nadalje, Gordan Kuljak od 16. travnja unutar Holcima napredovao na mjesto direktora prodaje betona i agregata.

Zdravko Nikolić u Holcim prelazi iz tvrtke CMC Sisak, gdje se 2007. zaposlio kao tehnički direktor, a posljednje dvije godine bio potpredsjednik Uprave. Inače, završio je elektrotehnički fakultet, Executive MBA program te razna druga školovanja. Ima 20 godina radnog iskustva, uglavnom u željezarama, te bogato međunarodno iskustvo, između ostalog i šest godina u Bangkoku na Tajlandu kao glavni inženjer i tehnički savjetnik u metalurškoj industriji.

Gordan Kuljak se u Holcimu zaposlio 2002. kao savjetnik za primjenu bijelog cementa, što je radio četiri godine. 2006. je postao regionalni direktor prodaje cementa, te nakon šest godina napredovao na radno mjesto direktora prodaje betona i agregata. Završio je Rudarsko geološko naftni fakultet, te magistrirao geologiju na Prirodoslovno matematičkom fakultetu. Prije Holcima radio je skoro četiri godine u Hrvatskom geološkom institutu, na Zavodu za mineralne sirovine.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika