17.04.2012. / 13:39

Autor: Totalsport

Hoffenheim bez Firmina do kraja sezone

- U prvi mah mi se učinilo da bi ozljeda mogla biti i teža tako da smo u klubu čak i sretni s ovom dijagnozom - rekao je po tom pitanju trener Hoffenheima Markus Babbel

Igrači HoffenheimaIgrači HoffenheimaUz Sejada Salihovića ponajbolji nogometaš Bundesligaša Hoffenheima, mladi brazilski veznjak Roberto Firmino zbog ozljede gležnja zarađene u ligaškom srazu s Freiburgom izvan je sastava do kraja sezone.

Zbog puknuća ligamenata desnog gležnja zadobivenog u posljednjem susretu njemačkog prvenstva protiv Freiburga (0-0), 20-godišnji Brazilac propustiti će preostala tri ogleda Hoffenheima ove sezone. Prema prvim najavama očekuje ga dvomjesečna stanka, a treninzima bi se trebao priključiti pred sam početak iduće sezone.

- U prvi mah mi se učinilo da bi ozljeda mogla biti i teža tako da smo u klubu čak i sretni s ovom dijagnozom - rekao je po tom pitanju trener Hoffenheima Markus Babbel.

Brazilac koji je po vokaciji centralni ili lijevi ofenzivni vezni ove je sezone odigravši 30 utakmica za Hoffenheim propustio samo jedan susret u njemačkom prvenstvu, te postigao sedam pogodaka uz četiri asistencije. Roberto Firmino u bundesligaša je stigao u siječnju 2011. godine iz brazilskog Tombensea za 4 milijuna eura odštete.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika