17.04.2012. / 13:41

Autor: Nacional.hr

Todorić kupuje Polikliniku Nemetova

Iz Agrokora su potvrdili kako su u pregovorima, ali da sama kupovina još nije finalizirana

Ivica TodorićIvica TodorićGotovo godinu dana nakon što je Nacional najavio, Agrokor je pred finaliziranjem kupovine Poliklinike Nemetova od Basler osiguranja. Iz Agrokora su potvrdili kako su u pregovorima, ali da sama kupovina još nije finalizirana.

Podsjetimo, još u lipnju prošle godine Nacional je dobio potvrdu iz Baslera i Agrokora kako su pregovori započeli. Već se tada nagađalo da bi preuzimanje poliklinike Nemetova značilo ulazak Agrokora u sektor privatnih zdravstvenih usluga, ali i ulazak na hrvatsko tržište zdravstvenog osiguranja.

Poliklinika zapošljava 83 djelatnika pa je jasno da bi Agrokor kupnjom, osim same zdravstvene ustanove, stekao i know-how za buduću ekspanziju poslovanja na iznimno profitabilan sektor privatnog zdravstva, što se uklapa i u Agrokorovu poslovnu filozofiju široke disperzije djelatnosti unutar koncerna.

Vezane vijesti

Todorić sprema novu ponudu za Mercator

Todorić sprema novu ponudu za Mercator

Koncern Agrokor počinje pripremati uvjetnu javnu ponudu dioničarima za kupnju slovenskog trgovačkog lanca Mercator, piše Poslovni dnevnik. Ovo je… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 17.04.12. 14:15

Agrocor-Todorić = Hrvatska. Njegova moć je iznad državne i on je gospodar života i smrti za Hrvate i Hrvatsku samu.


registracija
22/6/10

Konstantinos, 18.04.12. 17:04

Fluid,
I sto je problem u tome? Pa da nije prezime Todoric bilo bi neko drugo? Mozda i strano, njemacko, talijansko ili britansko? Sto ovdje nije u redu? Zato sto je hrvatsko? Ne kuzim, stvarno mi nije jasno... pa nije vise ovo SFRJ...


registracija
26/2/12

okvardz, 19.04.12. 09:16

konstantinos, problem je u tome što je iznad države i naroda, nemože todorić odlučivati ovim poltronima na vlasti kada će i što će pričati. neka bude na čelu bilo tko ako se ne mješa u politiku i ne odlučuje o sudbini cijele zemlje, a profit stavlja sebi u džep i enormno se bogati na monopolu.


registracija
26/2/12

okvardz, 19.04.12. 09:18

sve je dobio od tuđmana ne zato što je pametan nego se znao ulizati kada je to bilo sramota za svakoga poštenoga i s malo obraza.svge je dobio na tacni i čak se i zakonske odredbe mijenjale samo za i u korist todorića.


registracija
26/2/12

okvardz, 19.04.12. 09:19

tajkunima su dane sva prava, a narodu sve obveze. tajkuni su se slizali s politikom od 1991. a protiv naroda.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika