17.04.2012. / 16:10

Autor: Nacional.hr

Jankulovska: Ubojstvo organizirano, a ubijeni slučajno izabrani

„Istraga ide u dobrom pravcu, manji dio podataka već je obrađen, a za potpunu obradu potrebno je nekoliko dana kako bi izašli s konkretnijom informacijom", rekla je Gordana Jankulovska

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaMakedonska ministrica unutarnjih poslova Gordana Jankulovska izjavila je kako je 'ubojstvo u blizini skopskog sela Smiljkovci organizirano, a ubijeni slučajno izabrani', piše tportal.

Policija i dalje intenzivno traga za počiniteljima peterostrukog ubojstva. "Istraga ide u dobrom pravcu, manji dio podataka već je obrađen, a za potpunu obradu potrebno je nekoliko dana kako bi izašli s konkretnijom informacijom", rekla je Gordana Jankulovska.

Skopski 'Dnevnik' piše kako se zasad zna kako su izvršitelji petostrukog ubojstva bili profesionalci, jer su hici bili smrtonosni, a koristili su vozilo s lažnim registarskim oznakama.
Ne zna se još je li automobil ukraden, policija je uvjerena kako će im upravo automobil pomoći u pronalaženju ubojica. Pojavile su se medijske spekulacije kako su ubojice već pobjegle iz zemlje.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika