18.04.2012. / 08:55

Autor: Hina

Policija spasila DJ-a od nimfomanke

"Shvatio sam da sam zatočen i morao sam nastaviti sve dok nije zaspala, pa smo se seksali još pet puta", kaže Dieter

IlustracijaIlustracijaDJ iz Muenicha, kojega je 57-godišnja Njemica zatočila na nekoliko sati kao seksualnog roba, izjavio je u utorak da će tužiti za prisilni seks i nasilno oduzimanje slobode ženu koju je upoznao samo nekoliko sati prije u lokalnom kafiću.

Dieter S. (43) izjavio je listu T.Z. da je morao pozvati policiju kako bi ga izbavila iz stana Njemice natprosječnih seksualnih apetita koja ga je zaključala, sakrila ključ i prisilila ga da na uzastoni seksualni odnos.

"Bila je totalno seksualno ugrožena i nije bilo šanse da me pusti van", rekao je Dieter i dodao da je, prije tog uskrsnog ponedjeljka, s njome tri puta imao dobrovoljni seks.

"Odlučio sam popiti piće nakon posla kada sam je upoznao i odmah smo se 'skapirali'. Izgledala je jako atraktivno'", kazao je Dieter.

No, nakon prvog dobrovoljnog seksa Dieter je poželio otići. Tada je otkrio da je žena zaključala sobu i sakrila ključ kako ne bi mogao izaći iz stana. Želio sam pobjeći preko balkona, no bilo je previsoko, rekao je.

"Shvatio sam da sam zatočen i morao sam nastaviti sve dok nije zaspala, pa smo se seksali još pet puta", kaže Dieter.

Čim je žena zaspala, Dieter je izašao na balkon i pozvao policiju koja je stigla minutu kasnije. Pustila ih je u stan i smjesta im predložila da se priključe zabavi.

"Policajce je pokušala nagovoriti da im se pridruže, no bezuspješno", stoji u policijskom priopćenju.

Žena je uhićena i potom puštena uz optužnicu za prisilni seks i nasilno oduzimanje slobode.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 18.04.12. 10:15

htio frajer piće jer mu se svidjela pa je opaliti i otići kao i obično vjerojatno. Ali se malo zajebao jer je naletio na nimfonaku. To se zove poetic justice.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika