18.04.2012. / 10:09

Autor: Totalsport

Banić: Još me boli, ali nema više poštede

- Činjenica da smo završili nastup u Euroligi u četvrtfinalu bila je za nas dobra barem iz perspektive da smo se mogli osvježiti i zaliječiti ozljede

Marko BanićMarko BanićZaigrao je u nedjelju Marko Banić, 27-godišnji košarkaš Bilbao Basketa, pri domaćoj 89-77 pobjedi njegove momčadi nad Valladolidom, nakon što je dvije utakmice propustio zbog tendinitisa u desnom koljenu.

Bile su to prve dvije utakmice, piše ACB.com, koje je hrvatski kapetan baskijske momčadi propustio otkad igra u Bilbao Basketu.

- Zato se pogotovo veselim povratku - kazao je 205 centimetara visoki Zadranin koji igra na poziciji krilnog centra:

- Do pauze sam igrao s teškim bolovima, tako da sam sretan što se sada osjećam puno bolje. Nisam još uvijek na sto posto, i dalje me boli, no ne mogu se više odmarati. Nema vremena jer treba igrati.

- Činjenica da smo završili nastup u Euroligi u četvrtfinalu bila je za nas dobra barem iz perspektive da smo se mogli osvježiti i zaliječiti ozljede. Kad se igra samo jedanput mjesečno, odmah je lakše. Zbog toga se sada svakim danom osjećam sve bolje - rekao je Zadranin koji se sa svojom momčadi bori za četvrto mjesto uoči doigravanja.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika