18.04.2012. / 11:07

Autor: Nacional.hr

Škegri brodogradilišta?

Prezentirali su svoje programe i planove restrukturiranja upravama 3. maja i Brodotrogira u Ministarstvu gospodarstva Radimira Čačića u utorak, što je potvrdio i sam Škegro

Photo: Patrik Macek/PIXSELL Photo: Patrik Macek/PIXSELL Investicijski fondovi Prosperus, Nexus i Quaestus najizgledniji su Vladin partner za privatizaciju riječkog 3. maja i Brodotrogira, a Vlada je već obavila prve razgovore s Borislavom Škegrom, čiji je Quaestus fond i nositelj ideje i osovina hrvatskog konzorcija za preuzimanje brodogradilišta.

Ukupno je pet fondova bilo zainteresirano za ovo preuzimanje, no ova su tri otišla najdalje, navodi Jutarnji list.

Prezentirali su svoje programe i planove restrukturiranja upravama 3. maja i Brodotrogira u Ministarstvu gospodarstva Radimira Čačića u utorak, što je potvrdio i sam Škegro.

"Sastanak u Ministarstvu gospodarstva je održan, a fondovi će to razmotriti i tek onda donijeti odluku o privatizaciji", kazao je Škegro.

Vezane vijesti

"Namjerno rušenje Brodotrogira"

"Namjerno rušenje Brodotrogira"

Čelnici sindikata u Brodotrogiru zatražili su danas od prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića da se žurno očituje o… Više

Komentari

registracija
30/11/10

jato, 18.04.12. 11:20

Matematika je jednostavna, stranci ne žele dati proviziju gazimiru a škegro će dati a u uzvrat dobiva zemljište uz more koje brodogradnju više vidjeti neće


registracija
24/3/10

bagsy, 18.04.12. 11:44

Škegro ima sve odlike kineza,mali je ima neobične oči,ima ga svugdje k'o ambrozije,na njega je valjda čačić mislio kad je spominjao kineske partnere.
Da vidimo,jel to onaj škegro koji je uveo pdv 22%,prodao hrvatski telekom i infrastrukturu ,sponzor privatizacije dukata od strane rajića,kutlina desna ruka,lista ide dalje samo što se ne mogu svega prisjetiti sad.


registracija
30/11/10

jato, 18.04.12. 13:26

Čačić će se ionako povuć za koji mjesev kad spasi posrnuli Coning i ostale poslovne subjekte (naravno svoje)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika