18.04.2012. / 11:24

Autor: Totalsport

Havelangeovo stanje kritično

Samaritano bolnica je priopćila da su Havelangeove srčane i plućne funkcije oslabile preko noći, te su mu liječnici dali lijekove za kontrolu krvnog tlaka

Joao HavelangeJoao HavelangeBrazilski liječnici priopćili su kako se bivši predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA), 95-godišnji Joao Havelange, nalazi u kritičnom stanju, nakon što se njegovo zdravstvano stanje ponovno pogoršalo zbog problema sa srcem i disanjem.

Samaritano bolnica je priopćila da su Havelangeove srčane i plućne funkcije oslabile preko noći, te su mu liječnici dali lijekove za kontrolu krvnog tlaka.

Havelange se i dalje nalazi u jedini poluintenzivne njege. Doktor Joao Mansur Filho je rekao kako Havelangeovo stanje zahtijeva posebnu pozornost.

Havelange je, podsjetimo, zaprimljen u bolnicu 18. ožujka s bakterijskom infekcijom i gnojnom oteklinom na desnom gležnju.

Havelenge je bio predsjednik FIFA-e od 1974. do 1998. godine kada ga je naslijedio njegov dotadašnji glavni tajnik Sepp Blatter.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika