18.04.2012. / 11:28

Autor: Totalsport

Robben: Zavidali smo rane od Dortmunda

Očekuje nas jako, jako težak posao na uzvratu u Madridu - rekao je Franck Ribery

Arjen Robben (Reuters)Arjen Robben (Reuters)- Pobjedom protiv Real Madrida dobili smo neku vrstu zadovoljštine nakon poraza od Borusije Dortmund u prvenstvu - izjavio je nizozemski krilni napadač Bayerna Arjen Robben.

Bavarci su porazom u Dortmundu kod Borussije 1-0 u Bundesligi praktički ostali bez šansi za osvajanje naslova njemačkog prvaka. U toj utakmici je Robben propustio iskoristiti kazneni udarac u završnici utakmice, a onda je nakon toga još promašio i čisti zicer pred golom.

Stoga je za njega pobjeda protiv Real Madrida 2-1 u prvom polufinalnom srazu Lige prvaka još i veća zadovoljština nego za suigrače, makar niti protiv svog bivšeg kluba Real Madrida Nizozemac nije odigrao ništa posebno.

- Poraz od Borussije Dortmund nas je pogodio, ali to je nogomet. Ovo nam je zadovoljština. Ostvarili smo dobar rezultat, ali moramo zadržati naš fokus na uzvratnu utakmicu gdje nas očekuje vrlo težak posao. Spremni smo. Pokazali smo u ovoj utakmici koliko možemo.

- Bilo je vrlo posebno igrati protiv Real Madrida. Teško za moju momčad, a za mene možda još i teže jer je to moj bivši klub. Jedino je bilo važno da odigramo dobro i pobijedimo. Učinili smo i jedno i drugo.

Franck Ribery, strijelac prvog gola za Bayern u 17. minuti, izjavio je:

- Vrlo sam sretan zbog svog pogotka i naše pobjede. Za naše samopouzdanje ovaj rezultat ima golemi značaj, ali, ovo je tek prvo poluvrijeme. Očekuje nas jako, jako težak posao na uzvratu u Madridu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika