18.04.2012. / 12:37

Autor: Totalsport

Joe Cole želi nastaviti karijeru u Lilleu

Osim toga, ne ovisi samo o meni gdje ću dalje igrati, važno je i što će reći uprave Liverpoola i Lillea. O tome nisam ni s kim iz Liverpoola još razgovarao - izjavio je Cole

Joe Cole (Wikipedia)Joe Cole (Wikipedia)Joe Cole, 30-godišnji engleski nogometaš koji igra u francuskom aktualnom prvaku Lilleu na posudbi iz Liverpoola do kraja ove sezone, kaže da bi volio i nakon toga nositi dres svoje trenutne momčadi.

- Volio bih ostati u Lilleu i nakon ove sezone, ali je prerano o tome još govoriti. Idemo prvo vidjeti kako ćemo završiti ovu sezonu. Osim toga, ne ovisi samo o meni gdje ću dalje igrati, važno je i što će reći uprave Liverpoola i Lillea. O tome nisam ni s kim iz Liverpoola još razgovarao. Dakako, u cijeloj priči je važna i financijska stavka, ali novac nije ono što mi je jedino bitno - izjavio je Cole za L'Equipe.

- Vrlo sam sretan u Lilleu, sviđa mi se život u Francuskoj. Bio sam jako dobro primljen u Lilleu. Jedino što mi nedostaje iz Premiershipa je tamošnja atmosfera. Inače, razina igre je slična u Engleskoj i Francuskoj - smatra Cole, koji je ove sezone postigao četiri pogotka u 27 prvenstvenih nastupa za Lille. Ukupno je u svim natjecanjima odigrao 38 utakmica uz devet postignutih pogodaka.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika