18.04.2012. / 16:54

Autor: Totalsport

Hornetsi bez Kamana do kraja sezone

Košarkaš je lijevu tibiju ozlijedio tijekom nedjeljne pobjede nakon Memphisom, a dodatne pretrage su pokazale da će se ozljeda samo pogoršati ako nastavi igrati u preostalim, rezultatski nevažnim, utakmicama

Chris Kaman (Wikipedia)Chris Kaman (Wikipedia)New Orleans Hornetsi će posljednjih pet susreta regularnog dijela skraćene sezone NBA lige odigrati bez svog centra - Nijemca .

Košarkaš je lijevu tibiju ozlijedio tijekom nedjeljne pobjede nakon Memphisom, a dodatne pretrage su pokazale da će se ozljeda samo pogoršati ako nastavi igrati u preostalim, rezultatski nevažnim, utakmicama.

Kaman igra svoju devetu NBA sezonu, a prošloga je ljeta stigao u New Orleans iz Los Angeles Clippersa zajedno s Ericom Gordonom i Al-Farouqom Aminuom.

U 47 utakmice ove sezone Nijemac je u prosjeku ubacivao 13.1 poena te imao 7.7 skokova. Do ozljede je u sezoni sakupio 15 dvostruko-dvostruko učinaka po broju poena i skokova.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika