18.04.2012. / 19:00

Autor: Hina

Hajdaš Dončić najavio

'Tko zadovolji ostat će, tko ne, bit će zamijenjen'

Novoimenovani ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić nakon što je danas potvrđen u Hrvatskom saboru i položio prisegu, najavio je u izjavi novinarima da "planira krenuti vrlo odlučno".

Siniša Hajdaš Dončić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)Siniša Hajdaš Dončić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)Novoimenovani ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić nakon što je danas potvrđen u Hrvatskom saboru i položio prisegu, najavio je u izjavi novinarima da "planira krenuti vrlo odlučno".

"Smatram da Ministarstvo mora davati smjernice za rad, pa ću tako svim direktorima javnih poduzeća iz mog resora, podijeliti jasne ciljeve i zadatku, o čijem će me ispunjavanju morati izvještavati svaka tri mjeseca. Tko zadovolji ostat će, a tko ne, bit će zamijenjen", najavio je ministar Hajdaš Dončić.

Direktorima javnih poduzeća iz njegova resora je kao prvi rok postavio 65 dana, u kojem će mu morati predstaviti programe rada.

Podsjetio je kako su mu glavni strateški projekti širokopojasni internet i željeznica, te dodao da se mogućim kosturima iz ormara bivšeg HDZ-ova ministra Božidara Kalmete ne misli baviti.

"To nije posao za mene, nego za nadležne institucije", kazao je novi ministar Siniša Hajdaš Dončić.

Vezane vijesti

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Od 1. srpnja 2013. godine u planu je otvorenje trajektne linije između kopna i poluotoka Pelješca, namijenjene prvenstveno prijevozu kamiona, najavio… Više

Komentari

registracija
19/7/11

bubba, 18.04.12. 22:06

sudeći po priči, nikad u životu nije rukovodio ni igranjem klikera.

no sve je to valjda dio širokog strateškog programa "partijski tupani na sva važna mjesta, da zaseru motku do kraja".


registracija
28/4/10

Zvonko, 18.04.12. 22:47

Projekt "S faksa na posao" u izdanju kukurikavaca glasi "S faksa u ministarstvo"! I onda se čudimo kad 40 milijardi vrijednu 1/4 INE prodaju za 505 milijuna, i još se hvale?!


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 19.04.12. 04:27

Tako me živo interesira ovaj lik. Komadini nisu dali da smjeni svu bagru koja je godinama NEradila, a sad ovog koji ima dva prezimena (poznato je da su dvoprezimenaši malo trknuti) stavljaju u tu poziciju đelata. Da je ova vlada imalo normalna, trenutno bi postavila svoje ljude kao što je bagra prije nji postavila svoje koji sada mjenjaju boje kako vjetar puše, a neki su taj vjetar osjetili ranije. Jebem ti čuvjeka koji nije dosljedan svojim stavovima pa kud puklo da puklo.


registracija
26/2/12

okvardz, 19.04.12. 08:56

DOK SE NE POČMU RIJEŠAVATI STRUKTURNE PROMJENE U DRŽAVI ONAKO ŠTO GOSPODIN FERDELJI KAŽE NEMA NAM BOLJITKA.MOŽEMO MJENJATI IGRAČE KAO GAĆE POSLIJE SRANJA, OPET ĆEMO SE POSRATI.A ŠTO SE TIČE OVOGA GOSPODINA VIDJETI ĆEMO. ŠKEGRO I KOMPANIJA SU OBEĆAVALI MED I MLIJEKO, A DOŠLI SMO NA IVICU GLADI I DRŽAVU JE UPROPASTIO VIŠE NEGO SRBI.PREVIŠE PAMETNJAKOVIĆA IMAMO KOJI UPORNO IZMIŠLJAJU TOPLU VODU ZA VELIKE NOVCE.


registracija
26/2/12

okvardz, 19.04.12. 08:57

nažalost su svi isti, crveni i crni kao dA IH JE SAM LUCIFER DIZAJNIRAO.


registracija
12/1/11

siziff, 19.04.12. 13:58

Parola na parolu do parole; a ovćice samo blejkaju.
Boli ih batina, kako one prije tako ove sada, za sve vjekove vjekova, amen


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika