19.04.2012. / 13:50

Autor: Nacional.hr

Jamnica d.d. lansirala novi Juicy prirodni voćni sok 100 posto jabuka

Proširen asortiman prirodnih voćnih sokova bez dodataka šećera i bogatih vitaminom C

Zagreb, 19. travnja 2012. - Jamnica d.d. ovih je dana plasirala na tržište prirodan voćni sok od jabuke sa 100 postotnim udjelom voća bez dodatka šećera te tako proširila svoj asortiman voćnih sokova sa 100 postotnim udjelom voća. Uz Juicy ananas i Juicy naranču, hrvatskim potrošačima je od sada dostupan i još jedan visoko kvalitetan sok iz linije Juicy 100% voćnih sokova.

Kako bi obilježili početak proljeća iz ove kompanije su se, osim lansiranja novog Juicy prirodnog voćnog soka, odlučili i na osvježenje izgleda svoje linije Juciy 100 % pa je tako od sada i izgled pakiranja atraktivniji.

Prirodni voćni sokovi Juicy provjerene su kakvoće i zadovoljavaju dnevne potrebe za svim hranjivim tvarima potrebnima za zdravo i pravilno funkcioniranje organizma te su izvrstan izvor vitamina C koji je prijeko potreban ljudskom organizmu.

U prilog tome da je Juicy u potpunosti prirodan voćni sok, bez dodatka šećera i konzervansa, govori i činjenica kako je za proizvodnju jednog Juicy 100% prirodnog voćnog soka od jabuke, potrebno 1,2 kg jabuka, od naranče 2,5 kg naranči, a od ananasa 1,2 kg ananasa.

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika