19.04.2012. / 14:33

Autor: Totalsport

Rukometna Bundesliga: Efikasna večer Hrvata

Spomenimo i da je Gummersbach poražen u svojoj dvorani od Flensburga 32-30, te da je za domaći sastav pet pogodaka postigao Vedran Zrnić, a jedan Goram Šprem

Goran Šprem (Reuters)Goran Šprem (Reuters)U sklopu 29. kola njemačke rukometne Bundeslige hrvatski reprezentativac Ivan Ninčević predvodio je svoj Füchse Berlin do 35-27 pobjede nad Bergischerom.

Zabio je Ninčević čak 10 pogodaka, od čega šest s crte sedam metara. Ovom je pobjedom Füchse zadržao prednost ispred HSV na trećem mjestu, posljednjem koje dogodine vodi u Ligu prvaka. HSV trenutno zaostaje jedan bod za "lisicama".

Ivan Čupić postigao je šest pogodaka u slavlju svog Rhein-Neckar Löwena na gostovanju kod posljednjeplasiranog Eintrachta Hildesheima. Bilo je 38-25 za tek peti sastav Bundeslige. Najbolji strijelac u pobjedničkoj momčadi bio je Norvežanin Bjarte Myrhol.

Spomenimo i da je Gummersbach poražen u svojoj dvorani od Flensburga 32-30, te da je za domaći sastav pet pogodaka postigao Vedran Zrnić, a jedan Goran Šprem. Goste je s osam golova do pobjede predvodio Petar Đorđić.

Rukometna Bundesliga, 29. kolo:

Goppingen - Kiel 23-33

Gummersbach - Flensburg 30-32

Magdeburg - Großwallstadt 27-21

Füchse Berlin - Bergischer 35-27

Hildesheim - RN Löwen 25-38

Redoslijed: 1. Kiel 56, 2. Flensburg 47, 3. Füchse Berlin 46, 4. HSV 45...

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika