19.04.2012. / 16:49

Autor: Totalsport

FIFA gradi podzemni muzej u Zürichu

- Pravo je vrijeme da svjetski nogomet dobije mjesto na kojem će se sastajati milijuni navijača - poručio je predsjednik FIFA-e Sepp Blatter

Foto: Ilustracija (Reuters)Foto: Ilustracija (Reuters)Međunarodna nogometna federacija (FIFA) objavila je kako planira potrošiti 196 milijuna dolara na izgradnju podzemnog muzeja ispod zgrade svoga sjedišta u Zürichu.

- Pravo je vrijeme da svjetski nogomet dobije mjesto na kojem će se sastajati milijuni navijača - poručio je predsjednik FIFA-e Sepp Blatter.

U priopćenju krovne svjetske nogometne udruge se navodi da će muzej, između ostaloga, uključivati 3D animacije, interaktivne igre i trofeje. Izvršni odbor FIFA-e je odobrio potrošnju sredstava za ovaj projekt, a još se čeka i "zeleno svjetlo" gradskih vlasti Züricha.

Podsjetimo, FIFA je nedavno objavila kako ima 1.2 milijardi dolara zaliha, tako da je izgradnja muzeja neće previše financijski pogoditi.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika