20.04.2012. / 10:34

Autor: Bojana Križić

Aromagija Priče

Natječaj za kratku priču Jacobs Monarcha

Zbližavanje s ljudima oko sebe, prirodom, obitelji, svemirom, susjedom, prodavačicom u dućanu ili tek simpatičnom gospođom koja u busu sjedne do tebe... Svatko ima svoju priču o zbližavanju, a onaj tko je napiše može osvojiti vrijedne nagrade Jacobs Monarcha koji organizira ovaj natječaj za kratku priču.

Natječaj Nađi uru za literaturu, koji organiziraju Jacobs Monarch i Izdavačka kuća Profil, nastavlja se na najljepši i najinspirativniji način – kreativnim natječajem za najbolju kratku priču. Tako će se svi koji su dosad s nama uživali u čitanju i lijepim razgovorima o knjigama i sami moći okušati u pisanju. A možda i pobijediti, i to uz pomoć i savjete jednog od naših proslavljenih autora, Zorana Ferića.

Kreativni natječaj za kratku priču otvoren je 18. travnja i trajat će do 10. svibnja. Tijekom tog perioda svi zainteresirani mogu objaviti svoje radove na FB stranici Nađi uru za literaturu (https://www.facebook.com/nadjiuruzaliteraturu). Pisce amatere koji će se naći u užem izboru biraju FB članovi koji mogu glasovati i komentirati objavljene radove.Pisci amateri ulaskom u uži izbor dobijaju mogućnost da se susretnu s proslavljenim piscem i razmjene aromagične ideje i kvalitetne savjete koji će im pomoći u doradi njihovih literarnih djela. Potom će tročlani stručni žiri izabrati pobjedničku priču, a imena troje nagrađenih autora bit će objavljena u sklopu Europskog festivala kratke priče u Zagrebu.

Najkreativnijima će pripasti ne samo slava, nego i vrijedne novčane nagrade od tisuću, dvije ili tri tisuće kuna, Jacobs Monarch poklon paketi i čast da njihova djela komentira poznati hrvatski pisac Zoran Ferić. Pozivamo sve zainteresirane da se prepuste mašti, iskušaju svoj literarni talent i pošalju (postave na našoj stranici) svoju priču. Titulom pravog majstora pera moći će se ponositi kandidat čija priča bude najviše odisala aromagijom koja zbližava ljude. Sretno!

Više informacija naći ćete na https://www.facebook.com/nadjiuruzaliteraturu

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika