20.04.2012. / 10:51

Autor: Totalsport

HSV želi dovesti Dirka Kuyta iz Liverpooola

Još je uvijek u punoj snazi i mogao bi puno dati našoj momčadi. On je odličan timski igrač s izrazito pozitivnim mentalitetom - izjavio je Arnesen

Dirk Kuyt (Reuters)Dirk Kuyt (Reuters)Sportski direktor njemačkog HSV-a Frank Arnesen potvrdio je interes za 31-godišnjeg nogometaša Liverpoola Dirka Kuyta čiji ugovor u zadnjoj godini može biti otkupljen za milijun funti.

Iznimno loša sezona u kojoj HSV još nije definitivno osigurao ostanak u Bundesligi natjerala je upravu kluba iz Hamburga da za narednu sezonu treneru Thorstenu Finku značajno ojača kadar. Jedan od igrača koji visoko kotiraju na listi željenih pojačanja sportskog direktora HSV-a Franka Arnesena nizozemski je napadač Dirk Kuyt.

- Treba nam igrač poput Kuyta. Još je uvijek u punoj snazi i mogao bi puno dati našoj momčadi. On je odličan timski igrač s izrazito pozitivnim mentalitetom - izjavio je Arnesen.

Značajna stavka u priči oko mogućeg transfera je i klauzula koja omogućuje Kuytu da za svega milijun funti u zadnjoj godini ugovora s "redsima", koja počinje ovog ljeta, napusti Anfield. Navodno Nizozemcu u Hamburgu nude mjesečnu plaću u visini od oko 80.000 funti, a uz HSV interes za njegovim angažmanom pokazuju Fiorentina, Galatasaray i njegov nekadašnji klub Feyenoord.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika