20.04.2012. / 12:14

Autor: Nacional.hr

U Zagrebu prvi TeachMeet susret uživo

Do sada su se TeachMeet susreti u Hrvatskoj odvijali u virtualnom okruženju, a prvi takav susret uživo - TeachMeet Live, u Hrvatskoj će se održati u subotu 21. travnja 2012.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU Zagrebu će se 21. travnja 2012. u organizaciji udruge Samo jedan klik i CARNetove E-learning akademije održati prvi TeachMeet susret u Hrvatskoj uživo.

TeachMeet je opušteni i neformalni susret nastavnika i obrazovnih stručnjaka koji u obliku mikroprezentacija razmjenjuju iskustva dobre prakse, inovacije iz vlastite nastave te inspiraciju i strast prema podučavanju. Takvi se susreti obrazovnih stručnjaka u formatu takozvane nekonferencije u svijetu održavaju već nekoliko godina, a u Hrvatskoj ih je nedavno popularizirala udruga Samo jedan klik.

No do sada su se TeachMeet susreti u Hrvatskoj odvijali u virtualnom okruženju, a prvi takav susret uživo - TeachMeet Live, u Hrvatskoj će se održati u subotu 21. travnja 2012. Na susret je prijavljeno 22 predavača koji će s publikom i kolegama podijeliti svoja iskustva, ideje i primjere dobre prakse kroz trominutne mikroprezentacije.

CARNetova E-learning akademija i udruga Samo jedan klik pozivaju sve zainteresirane da se susretu pridruže u publici u 10:30 sati u prostorijama Sveučilišnog računskog centra, Josipa Marohnića 5 u Zagrebu.

Za one koji se neće moći pridružiti uživo, TeachMeet susret će biti moguće pratiti i online na adresi https://acp.carnet.hr/teachmeet, a za pristup je potrebno odabrati opciju „gost".

Susret će biti popraćen i na Twitteru uz korištenje oznaka #tmCRO te #teachmeetHR.

Više o TeachMeet Live susretu saznajte na http://teachmeetinternational.org/teachmeet-live.

Vezane vijesti

Pet godina CARNetovog Portala za škole

Pet godina CARNetovog Portala za škole

Prvoga ožujka 2012. godine CARNetov Portal za škole obilježava 5. godišnjicu svog postojanja. Nastao je kao Portal za predstavljanje prvenstveno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika