20.04.2012. / 15:04

Autor: Hina

Berlusconi se pojavio na suđenju u aferi Rubygate

Bivši šef talijanske vlade Silvio Berlusconi pojavio se u petak na opće iznenađenje na sudu u Milanu na saslušanju svjedoka u procesu Rubygate u kojem je optužen za prostituciju s maloljetnicom.

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiBivši šef talijanske vlade Silvio Berlusconi pojavio se u petak na opće iznenađenje na sudu u Milanu na saslušanju svjedoka u procesu Rubygate u kojem je optužen za prostituciju s maloljetnicom.

U petak je sud nastavio sa saslušanjem svjedoka, djevojaka koje tvrde da su sudjelovale na raskalašenim večerama u njegovoj rezidenciji u okolici Milana. Na ročištu u ponedjeljak svoj je iskaz dala mlada marokanska manekenka. Pozvana da svjedoči u Milanu iznijela je nekoliko sočnih detalja o večerama bunga-bunga, kako se nazivalo zabave organizirane u Berlusconijevim rezidencijama.

Bivši predsjednik vlade optužen je u okviru skandala Rubygate da je platio za desetak seksualnih usluga mlade Marokanke Karime El Mahroug ili "Ruby" između veljače i svibnja 2010. dok je bila maloljetna za što se u Italiji može dobiti tri godine zatvora. Njih dvoje negiraju seksualne odnose.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 20.04.12. 17:05

Naravno da se pojavio. Malo je kome poznato da ovakvi seksualno ugroženi tipovi poput Silvia, svršavaju dok se naveliko o to događaju govori. Drugim riječima, on uživa, a usput zna da mu se ništa desiti neće.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika