20.04.2012. / 17:16

Autor: Nacional.hr

'Neka Zrće presele u Istru. Ja se lako skinem'

"Ja sam za Zrće. Neka dečki donesu projekt u Istru. Mi imamo FKK plaže, a i ja se lako skinem!", poručio je Jakovčić

Ivan JakovčićIvan JakovčićIstarski župan Ivan Jakovčić uzburkao je duhove kada je prije nekoliko dana javno investitorima poručio da ne investiraju u Brijuni Rivijeru. U razgovoru za Soundset Jakovčiće je pak izjavio kako postoje ljudi koji žele minirati projekt Brijuni Rivijera, no i kako mu je premijer Milanović dao jasnu podršku za taj projekt.

"Razgovarao sam s premijerom i vrlo sam zadovoljan rezultatom tog razgovora. On je predsjednik povjerenstva za realizaciju projekta Brijuni Rivijera i naravno da je njemu stalo napokon krenu ulaganja u Hrvatsku", rekao je Jakovčić.

Osvrnuo se i na širenje turističke ponude u Istri gradnjom desetak golf igralitšta. Ističe kako je golf igralište na području Bujštine značajno proširilo turističku sezonu, a deset novih igrališta dovelo bi u Istru nove, bogatije goste.

Istarski župan najavio je i skoro povlačenje iz vrha IDS-a i pokretanje novog biznisa s bezalkoholnim osvježavajućim pićem, koje je sam osmislio.

"To je super tajna. Ali kad baš inzistirate, to piće se tako dobro miješa s nečim žešćim, ali moraš biti hrabar. I onda je sjajno", bio je zagonetan Jakovčić.

Najave stanovnika Novalje o referendumu protiv noćnih klubova na Zrću Jakovčić je prokomentirao na sebi svojstven način.

"Ja sam za Zrće. Neka dečki donesu projekt u Istru. Mi imamo FKK plaže, a i ja se lako skinem!", poručio je Jakovčić.

Vezane vijesti

'Špekulacije o trzavicama u koaliciji su pucanju prazno'

'Špekulacije o trzavicama u koaliciji su pucanju prazno'

Istarski župan Ivan Jakovčić poručio je danas s konferenciji za novinare u Puli da - unatoč nesuglasica oko proglašenja kulturnog dobra na području… Više

Komentari

registracija
19/7/11

bubba, 21.04.12. 16:40

istarski tuđman, pravi je tuđman super-demokrat u odnosu na njega.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika