20.04.2012. / 19:33

Autor: Hina

Srušio se pakistanski zrakoplov sa 131 osobom

U pakistanskom zrakoplovu koji se srušio u petak blizu aerodroma u Islamabadu bila je 131 osoba, potvrdio je predstavnik civilnog zrakoplovstva, javile su agencije.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU pakistanskom zrakoplovu koji se srušio u petak blizu aerodroma u Islamabadu bila je 131 osoba, potvrdio je predstavnik civilnog zrakoplovstva, javile su agencije.

Taj civilni zrakoplov Boeing 737 na letu iz najvećega pakistanskog grada Karachija u glavni grad Islamabad srušio se desetak kilometara od aerodroma, rekao je Pervez George koji nije govorio o žrtvama, navodi agencija Reuters.

Televizije su pokazale pougljenjene dijelove aviona razbacane po ulici u stambenoj četvrti.

Zrakoplov je pripadao prijevozniku Bhoja Air, a glasnogovornik te tvrtke Jaser Abro isprva je rekao da je u avionu bilo 116 ljudi.

"Zrakoplov je dolazio iz Karačija a srušio se blizu zračne luke Islamabada prije slijetanja. Radilo se o avionu privatne linije. Poslali su ekipe na lice mjesta", izjavio je dužnosnik lokalne policije Fazle Akbar.

Akbar je rekao agenciji France Presse da je samo čudom mogao netko preživjeti ovu zrakoplovnu nesreću.

Vezane vijesti

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Američke bespilotne letjelice ubile su početkom tjedna više od 27 Pakistanaca u najnovijim napadima u sklopu operacije koja sad već traje drugi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika