22.04.2012. / 12:11

Autor: Hina

Navijači Seville "zatrpali" teren teniskim lopticama

Levante je sinoć u utakmici 35. kola španjolskog prvenstva odigrao neriješeno 1-1 protiv Seville na njenom terenu, što je za igrače Juana Ignacia Martineza pozitivan rezultat jer su učvrstili svoje peto mjesto koje im osigurava nastup u Europskoj ligi iduću sezonu.

Screenshot: YoutubeScreenshot: YoutubeLevante je sinoć u utakmici 35. kola španjolskog prvenstva odigrao neriješeno 1-1 protiv Seville na njenom terenu, što je za igrače Juana Ignacia Martineza pozitivan rezultat jer su učvrstili svoje peto mjesto koje im osigurava nastup u Europskoj ligi iduću sezonu.

Sevilla je isoustila pobjedu iz ruku jer je u 86. minuti utakmice Negredo, koji je doveo Andalužane u vodstvo, u prvom poluvremenu (21.), promašio kazneni udarac.

Nešto prije toga je Arouna Kone, bivši igrač Seville, izjednačio za Levante.

Utakmica je inače imala neobičan početak: navijači Seville su u znak nezadovoljstva na odluku La Lige da pomakne početak utakmice za pol sata zbog 'el clasica'na teren stadiona Sanchez-Pizjuan bacili pravu kišu teniskih loptica.

Početak utakmice između Seville i Levantea je pomaknut na 22.30 sati.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika