22.04.2012. / 12:22

Autor: Hina

U narko-obračunu u meksičkom baru ubijeno 15 ljudi

U petak navečer naoružani muškarci ušli su u bar u Chihuahui i otvorili vatru na osobe za koje se sumnja da su uključene u preprodaju droge, priopćio je u subotu ured lokalnog državnog tužiteljstva

IlustracijaIlustracijaPetnaest osoba ubijeno je i najmanje jedna teško ranjena u pucnjavi najvjerojatnije povezanoj s drogom u baru u sjevernom Meksiku, području izloženom borbama između kriminalnih bandi.

U petak navečer naoružani muškarci ušli su u bar u Chihuahui i otvorili vatru na osobe za koje se sumnja da su uključene u preprodaju droge, priopćio je u subotu ured lokalnog državnog tužiteljstva.

Mjesni mediji izvijestili su da su dvojica poginulih u napadu bili novinari, čime se povećao broj žrtava iz medija stradalih u rastućem meksičkom nasilju među bandama.

Ured tužitelja također je izvijestio da je još dvoje ljudi ustrijeljeno u odvojenom napadu u drugom baru u gradu, čime se broj poginulih u petak popeo na sedamnaest.

Chihuahua, a posebno grad Ciudad Juarez na granici s Teksasom, područje je koje je najgore pogođeno krvavim ratom između narko-kartela tijekom akcije slamanja bandi koju je pokrenuo predsjednik Felipe Calderon.

U nasilju među bandama i sukobima sa snagama sigurnosti u Meksiku je u posljednjih pet godina ubijeno više od 50.000 ljudi.

Vezane vijesti

Nismo došli po pouke iz demokracije

Nismo došli po pouke iz demokracije

Europljani nisu došli na summit G20 u Los Cabos u Meksiku da bi dobivali pouke iz demokracije, rekao je u ponedjeljak novinarima predsjednik Europske… Više

Komentari

registracija
10/2/12

Hazu, 22.04.12. 12:25

Ohoho,kad bi ovdje pustili samo mjesec dana,Hrvati bi se začudili što je u Državi narkomilje infilčtriran u SVE


registracija
6/10/11

warmer, 22.04.12. 21:04

oooooooo ima i pismenih.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika