22.04.2012. / 15:51

Autor: Hina

Muamba bi volio ponovno igrati

"Bilo bi sjajno ponovno igrati nogomet i nadam se da će se to dogoditi. No, važnije je živjeti i jednostavno voljeti svoju obitelj. Ja sam sretan čovjek", kazao je Fabrice Muamba

Veznjak engleskog prvoligaša Boltona Fabrice Muamba, koji je 17. ožujka imao srčani udar na terenu, izjavio je da bi volio ponovno igrati i i da je zahvalan Bogu za "čudo" zahvaljujući kojem je preživio.

"Bilo bi sjajno ponovno igrati nogomet i nadam se da će se to dogoditi. No, važnije je živjeti i jednostavno voljeti svoju obitelj. Ja sam sretan čovjek", kazao je Fabrice Muamba za tabloid "Sun" u prvom interviewu nakon nesreće na terenu.

Muamba (24) je doživio srčani udar za vrijeme utakmice Engleskog kupa protiv Tottenhama. Njegovo srce nije radilo 78 minuta.

Opisujući trenutak kada je pao na teren Muamba je kazao da je "vidio dva igrača Tottenhama kako trče prema njemu i Scotta Parkera i Luku Modrića, ali 'u duplo'. Onda sam osjetio da padam, čuo dva tuipa udarca kada mi je glava pala i lupila u pod i to je sve. Crna rupa. Ništa. Bio sam mrtav".

"Molio sam Boga da me štiti i on me nije pustio, to što mi se dogodilo je pravo čudo", dodao je Muamba.

Mladom britanskom nogometašu na terenu je odmah pružena pomoć i zatim je transportiran na intenzivnu njegu u londonsku bolnicu Chest otkuda je izašao 16. travnja.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika