22.04.2012. / 16:09

Autor: Hina

Zaplijenjeno više od 100 kg marihuane

Vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje se na milijun i 600 tisuća kuna, dok bi u uličnoj prodaji njezina vrijednost iznosila više od pet milijuna kuna

IlustracijaIlustracijaNa graničnom prijelazu Karasovići između Hrvatske i Crne Gore zapljenjeno je više od 100 kilograma marihuane, izvijestili su djelatnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na današnjoj konferenciji za novinare u Dubrovniku.

Kako je istaknuto, na graničnom prijelazu Karasovići jučer oko 8,50 sati ulaznoj graničnoj kontroli pristupilo je teretno i priključno vozilo albanskih nacionalnih oznaka, kojeg je vozio 32-godišnji državljanin Albanije, a u vozilo se nalazio i 32-godišnji suvozač, također državljanin Alabanije.

Tijekom granične kontrole u zadnjem dijelu teretnog prostora primijećena je crna torba, a detaljnom pretragom teretnog i priključnog vozila pronađene su četiri crne torbe u kojima se nalazilo 50 paketa obljepljenih ljepljivom trakom s ukupno 105,75 kilograma droge marihuane, tipa "skunk".

Vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje se na milijun i 600 tisuća kuna, dok bi u uličnoj prodaji njezina vrijednost iznosila više od pet milijuna kuna.

Vozač i suvozač su uhićeni i dovedeni u policiju na kriminalističko istraživanje.

Uz voditelja Odsjeka za droge PU dubrovačko-neretvanske Hrvoja Neusidla, načelnika Policijske postaje Gruda Pere Matića na konferenciji za novinare govorili su i predstavnici Carinarnice Dubrovnik Dubravko Grbić te Petar Muhoberac.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika