22.04.2012. / 17:03

Autor: Totalsport

Goal.com: Što se događa s Modrićem?

Prema nekim mišljenjima razlog pada forme Tottenhama umor je nositelja igre momčadi s White Hart Lanea, prije svih Luke Modrića i Garetha Balea. No, takav izgovor menadžer "spursa" Harry Redknapp ne želi ni čuti

Komentator portala Goal.com Josh Clarke u osvrtu na novi poraz nogometaša Tottenhama kod QPR-a 1-0, postavio je pitanje vrijedi li Luka Modrić onoliko koliko je prošlog ljeta za njega nudio Chelsea...

Prema nekim mišljenjima razlog pada forme Tottenhama umor je nositelja igre momčadi s White Hart Lanea, prije svih Luke Modrića i Garetha Balea. No, takav izgovor menadžer "spursa" Harry Redknapp ne želi ni čuti.

- Svi veliki igrači su u stalnom ritmu jakih utakmica. Messi, Ronaldo, pa i John Terry nastupaju u svakoj utakmici svojih momčadi pa se ne vidi umor. Terry je na primjer odigrao pet utakmica u 12 dana, a u zadnjoj protiv Arsenala nije se primjetilo da mu nešto smeta. Oko toga se stvara kriva slika jer se igračima pune uši pričama kako im je potreban odmor od ritma subota-srijeda-nedjelja, a ja mislim da su to gluposti - izjavio je Redknapp.

- No, ukoliko nije umor što se točno događa s Lukom Modrićem - zapitao se komentator Clark i nastavio:

- Predsjednik Tottenhama Daniel Levy procijenio je svog veznjaka na preko 40 milijuna funti kada je odbio ponudu Chelseaja, a po onom što u zadnje vrijeme prikazuje Modrić ne vrijedi niti polovicu tog iznosa. Bez konkurencije Hrvat je bio najlošiji pojedinac gostiju u porazu kod QPR-a. Kada "spursi" igraju na White Hart Laneu i uglavnom napadaju njegova igra još na nešto i sliči jer šalje inteligentna dubinska proigravanja, ali kada u tvrdim utakmicama ne ide sve po planu za Tottenham, Modrić se premalo nudi.

On nije veznjak od kojeg možete očekivati dvoznamenkasti učinak u pogocima i asistencijama, a također nije u stanju uspostaviti dominaciju na sredini terena. Čini se da njegova kvaliteta dolazi do izražaja samo kada i njegovi suigrači odigraju odličnu utakmicu. On ne može ponuditi onu dodatnu prevagu potrebnu Tottenhamu za osvajanje 4. mjesta na kraju sezone - smatra Clark koji krivnju za loše rezultate Tottenhama nije svalio samo na Lukina leđa.

- Nije Modrić sam kriv za poraze poput zadnjeg kod QPR-a jer niti Bale, Van Der Vaart i Parker nisu odigrali nešto posebno već duže vrijeme, a slijedom toga odgovornost je i na menadžeru koji nije znao na najbolji način pripremiti igrače i taktiku za neke susrete. Redknapp kako god zna mora od Modrića ponovo učiniti igrača vrijednog 40 milijuna funti - zaključuje se u komentaru Goal.coma.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika