22.04.2012. / 19:40

Autor: Hina

Molitvom protiv Lady Gage

Oko 300 članova jedne od protestantskih crkava ranije je najavilo okupljanje u središtu Seula. Ondje će očiju uperenih prema nebu moliti Boga da Lady Gaga otkaže svoj koncert krajem idućeg tjedna

Nekoliko stotina radikalnih kršćana iz Južne Koreje u nedjelju se okupilo na molitvi, od Svevišnjega tražeći da utječe na to da se koncert Lady Gage, koji bi se 27. travnja trebao održati u toj zemlji, otkaže, odnosno da se ne održi, rekli su novinarima njihovi predstavnici, uz napomenu da američka pop-pjevačica promiče homoseksualnost i pornografiju.

Oko 300 članova jedne od protestantskih crkava ranije je najavilo okupljanje u središtu Seula. Ondje će očiju uperenih prema nebu moliti Boga da Lady Gaga otkaže svoj koncert krajem idućeg tjedna.

Pripadnici grupe Kang, koja djeluje pod nazivom Savez za zdravu kulturu na području seksualnosti, cijeli su prošli tjedan šetali Seulom ističući transparente na kojima je bilo ispisano kako Lady Gaga svojim opscenim rječnikom na koncertima, kao i kroz svoju glazbu širi štetnu i nezdravu seksualnu kulturu.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika