24.04.2012. / 07:00

Autor: Dora Juras

Shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga

Iako Frane i Sanja već nešto više od dvije godine žive odvojeno, a u rujnu 2010. i službeno su se razveli u Los Angelesu, kako ekskluzivno doznajemo, njihova veza nikad nije bila potpuno okončana

Sanja Duggan i Frane BarbieriSanja Duggan i Frane BarbieriBivši supružnici Sanja Duggan i Frane Barbieri ponovo su zajedno. Kako smo prošlog tjedna objavili, Frane i 29-godišnja voditeljica Vanja Halilović prekinuli su vezu, a jedan od razloga upravo je njegova pomirba sa Sanjom Duggan. "Nikad nisam potvrila ni demantirala našu vezu, pa neću ni sad, jer ljubavni život ne komentiram", rekla je prošlog tjedna Vanja za Extru nakon što je na svom Facebook profilu objavila status "game over", aludirajući na kraj veze s Franom. Iako Frane i Sanja već nešto više od dvije godine žive odvojeno, a u rujnu 2010. i službeno su se razveli u Los Angelesu, kako ekskluzivno doznajemo, njihova veza nikad nije bila potpuno okončana. Svoja česta druženja redovito su opravdavali četverogodišnjim sinom Lennonom Bennetom, s kojim su nastojali provoditi što više zajedničkog vremena. Ipak, nerijetko su zajedno odlazili na romantične produžene vikende bez sina, a često su ih viđali i u Opatiji, gdje Frane, strasni jedriličar, često boravi.

I Sanja i Frane posljednje su dvije godine bili u drugim ljubavnim vezama, on sa spomenutom voditeljicom, a 39-godišnja Sanja s godinu dana starijim poduzetnikom Igorom Maksimilijanovićem. Premda su mnogo puta fotografirani u vrlo prisnim odnosima u samom središtuu Zagreba i u Dubrovniku, kamo su često odlazili na odmor, a nagađalo se i da grade zajedničku kuću u podsljemenskoj zoni, Sanja nikad nije javno potvrdila njihovu vezu, pa ni ovaj puta nije htjela komentirati svoju i Franinu pomirbu. Preko telefona kratko nam je i ljubazno rekla: "Nikad nisam pričala o svom privatnom životom, pa neću ni sad. Nemojte se ljutiti. Mogu vam samo reći da sam sretna što je upravo izišlo sunce, iako je jutros bilo vrlo tmurno." Ni 41-godišnji Frane, s kojim smo također razgovarali telefonom, nije bio puno rječitiji: "Ne znam, ne želim govoriti o tome. Ne mogu vam zaista o tome pričati. Koga to uopće zanima."

Kako doznajemo iz izvora bliskih paru, sve više vremena provode zajedno. Zajedno su proveli i protekli vikend, a Frane je odmah na svom Facebook profilu objavio fotografiju Sanje i Lennona Benneta koje je fotografirao dok su svi zajedno uživali u sunčanom popodnevu. Iste večeri promijenio je i svoju naslovnu fotografiju u onu gdje Sanja grli njihova sina i tako još jednom svima pokazao da su mu oni najvažniji. Frane i Sanja vjenčali su u veljači 2007. na pješčanoj plaži na Havajima nakon deset godina veze, a samoj ceremoniji prisustvovali su samo njihovi najbliži prijatelji. Ubrzo nakon svadbe Sanja je zatrudnjela i rodila svoje prvo dijete Lennona Benetta. Sanji to nije bio prvi brak. Njezin prvi suprug bio je američki biznismen Damian Duggan, koji je ubrzo nakon vjenčanja preminuo od teške bolesti. Sanja je naslijedila tvrtku Metropolis Media čiji je dio prodala i tako zaradila 10 milijuna eura. Dvije godine poslije upoznala je Franu, sina osnivača ACI-jevih marina Veljka Barbierija, s kojim očito još uvijek nije okončala ljubavnu vezu što traje već punih 15 godina, a to su nam potvrdili i njihovi prijatelji koji su naglasili da su Sanja i Frane uvijek bili tu jedno za drugo i da su sigurni kako će tako zauvijek i ostati.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

"Game over", napisala je proteklog vikenda na svom Facebook profilu voditeljica Vanja Halilović aludirajući na kraj ljubavne veze s poduzetnikom i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika