24.04.2012. / 09:59

Autor: Hina

Mesićev ured:

'Slučaj stanovi po istom scenariju kao slučaj Patria'

Jakić je kazao i kako nitko ne spominje da bivši predsjednik Mesić danas prodaje svoj stan u centru Zagreba s kojim će pokriti cijenu tih dvaju stanova

Stjepan MesićStjepan MesićU Uredu bivšeg predsjednika RH Stjepana Mesića sinoć je rečeno kako nitko iz službenih institucija nije kontaktirao Mesića u vezi s kupnjom stanova i niti on zna što o navodnoj predistrazi Uskoka.

Nova TV objavila je sinoć da USKOK istražuje porijeklo novca kojim je Mesić kupio luksuzne stanove u zagrebačkoj podsljemenskoj zoni.

"Nikada nitko, niti iz jedne službene institucije nije kontaktirao bivšeg predsjednika Stjepana Mesića u vezi s kupnjom stanova, a niti on zna nešto o navodnoj predistrazi Uskoka", rekao je sinoć Hini Tomislav Jakić iz Ureda bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića. Dodao je i da Mesić nije bio na razgovoru u Poreznoj upravi, o čemu su javili pojedini mediji.

Jakić je kazao i kako nitko ne spominje da bivši predsjednik Mesić danas prodaje svoj stan u centru Zagreba s kojim će pokriti cijenu tih dvaju stanova. Činjenica da ga još nije prodao posljedica je nepovoljnih kretanja na tržištu nekretnina, rekao je Jakić dodajući da je Mesić novac posudio od prijatelja kad više nije bio na funkciji.

Također, Jakić smatra kako se radi o istom scenariju kao i u slučaju "Patria".

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 24.04.12. 11:30

Pokvareni bivši Predsjednik,glupi savjetnik Jakić i još zaglupljeniji narod hrvatski.Glupi Jakiću,kupio Mesić stanove kao Predsjednik ili kao građanin,dužan je na poziv porezne odazvati se i objasniti porijeklo novca Ako ja moram i bilo tko drugi,tko je Mesić da nemora?O kojoj jednakosti pred zakonom se tada radi pokvarenjaci jedni. Kaže Jakić kako nitko još nije službeno pozvao Mesića na razgovor? Ako porezna čeka već 2 godine na Mesićevo pojavljivanje i objašnjenje na svoj službeni poziv,o čemu vi belosvjetske protuhe tada uopće pričate ?I ,na kraju,zaglupljeni narode hrvatski,eto baš tako ispadamo i glupi i naivni i pokradeni.Pravo nam budi.Nema nama spasa dok god je hrvatska ruka na hrvatskoj lovi.


registracija
20/6/11

etna47, 24.04.12. 12:31

U našem jeziku imaju "padeži" glup,gluplji i najgluplji".
S. Mesić je jedan od naj-glupljih "političara" u HRVATSKOJ POVJESTI.


registracija
26/2/12

okvardz, 24.04.12. 13:55

čija je cementara u našicama i ostale firme.


registracija
26/2/12

okvardz, 24.04.12. 13:56

pa nisam znao da i mesić mora platiti porez.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika