24.04.2012. / 12:40

Autor: Nacional.hr

'Ne znam zašto Marković ne želi otići'

Na zadnjoj sjednici IO HNS-a najavio je kako će se 'o promjenama u vrhu HNS-a raspravljati nakon Eura'

Vlatko Marković (Pixsell) Vlatko Marković (Pixsell) Član Izvršnog odbora HNS-a, Zdravko Mamić, na konferenciji za medije otvoreno je rekao što misli o aktualnoj garnituri u Hrvatskom nogometnom savezu, ali i koga bi on želio vidjeti na čelu te krovne nogometne organizacije.

"Mi smo davno dogovorili da Marković ostane na čelu HNS-a do završetka Eura i to nitko nije doveo u pitanje. No, članovi izvršnog odbora smatraju da ćemo 1. srpnja ostati bez predsjednika, ali i bez izbornika. Pa zar nije normalno da se ljudi pripreme na to tko će naslijediti Markovića i Bilića?", krenuo je Mamić te dodao kako on ne okreće leđa Markoviću.

"Marković je zaslužio da ode na častan način, a meni je nerazumljivo zašto on odbija takav scenarij", rekao je novinarima.

"Nisam ni glup ni slijep. Stvorila se kritična masa kod građana i u vlasti da do promjena u Savezu mora doći. Idemo probati ići s nekim novim ljudima", teoretizirao je Mamić te dodao kako on s Markovićem ne razgovara.

Otkrio je kako bi on osobno na čelu HNS-a želio vidjeti Davora Šukera.

Mediji ponovo nagađaju kako bi Marković mogao uskoro otići, nagađa se kako bi čelnik HNS-a na Europskom nogometnom prvenstvu 2012. u Poljskoj i Ukrajini mogao biti predsjednik u ostavci.

Podsjetimo kako je Marković već dva puta, na Mamićevo inzistiranje, obećao kako odlazi, no ništa nije poduzeo. Na zadnjoj sjednici IO HNS-a najavio je kako će se 'o promjenama u vrhu HNS-a raspravljati nakon Eura'.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 24.04.12. 13:05

Marković ne želi otići iz istoga razloga zbog kojega i Mamić opstaje i ostaje.Em krčme lovu em je vlast neprocjenjivi opijum. Tu je i vlastita svrsishodnost te terapija za ego.Elemenata za neodlazak,koliko hoćeš.A sve te osobne "sakrivene"motive,lijepo pokrivaš sa domoljubljem i željom da pomogneš Hrvatskoj.Zarada se ne spominje jer bi to bilo degutantno.Kaj got! Lova uopće nije bitna ,već ostaviti srce za Hrvatsku.Šuker,vrsni nogometaš ali čisti promašaj za čelnika HNS-a.Čim ga Mamić osobno toliko želi,stavovi i nteresi su usklađeni. A kako to izgleda kada je Mamić "capo", vidljivo je iz prošlih i sadašnjih nogometnih putošestija hrvatskih.Sa,ne tako davno,izrečenim vizijama od strane Šukera,bilo je razvidno kako će se era Markovića(model vladavine)ne produžiti,nego će biti još gore.Šuker mnogo toga zaslužuje,kao bivši 2vatreni"ali nije dorastao čelnom mjestu koje mu se ukazuje.Bit će to potpuni promašaj za sve.Najviše će,ponovo,izgubiti hrvatski nogomet.


registracija
26/2/12

okvardz, 24.04.12. 13:58

tko dirne mamića dirnuo je u rh. njemu je franjo na samrti rekao da mu čuva hrvatsku, a naročito lovu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika