24.04.2012. / 14:06

Autor: Nacional.hr

Krešimir Kranjčec novi Direktor Tvornice željezničkih vozila Gredelj

U TŽV Gredelj Krešimir Kranjčec došao je nakon uspješne karijere u Zagrebačkom holdingu d.o.o. gdje je radio na mjestu voditelja nabave

Krešimir KranjčecKrešimir KranjčecSkupština TŽV Gredelj, društva u 100 postotnom vlasništvu Hrvatskih željeznica prošlog je tjedna za novog Direktora imenovala Krešimira Kranjčeca.

U TŽV Gredelj Krešimir Kranjčec došao je nakon uspješne karijere u Zagrebačkom holdingu d.o.o. gdje je radio na mjestu voditelja nabave. Prije dolaska u Zagrebački holding radio je kao koordinator manager u tvrtki Bramac gdje je bio odgovoran za cjelokupno poslovanje poduzeća za područja poslovanja Hrvatske i Crne Gore. Također je bio i direktor tvrtke Kamen Sirač i Kumal za Hrvatsku i Srbiju te direktor u Nexe grupi.

U njegovoj dugogodišnjoj uspješnoj poslovnoj karijeri radio je na poslovima prodaje i upravljanja prodajom kao i poslovima nabave. 2007. godine postaje Direktor poduzeća KUMAL d.o.o i to istovremeno u Hrvatskoj i Srbiji, a kasnije vodi cjelokupno poslovanje poduzeća Bramac pokrovni sistemi d.o.o za Hrvatsku i Crnu Goru, čime je stekao znanja organizacije i rukovođenja cijelim društvom. Tijekom dugogodišnjeg poslovnog staža stekao je tehnike prezentiranja i pregovaranja, usvojio znanja vezana uz upravljanje i razvoj ljudskih potencijala i strategije poslovnog odlučivanja te sudjelovao u organizaciji, pripremi i koordiniranju procesa poslovnog sustava.

Stekao je zvanje magistar ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

„Temeljem dosadašnjih poslovnih iskustava kao i konkretnog rada na području Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore uvjeren sam da ću znati pronaći pravi način za unaprjeđenje poslovanja TŽV Gredelj kao i stvoriti nove prostore za uposlenost uistinu kvalitetnih kapaciteta i osoblja TŽV Gredelj", istaknuo je novi Direktor TŽV Gredelj, Krešimir Kranjčec.

Vezane vijesti

Gredeljeve lokomotive idu u Maroko

Gredeljeve lokomotive idu u Maroko

Direktor Tvornice željezničkih vozila Gredelj Krešimir Kranjčec, potpredsjednik za internacionalne poslove Will Burrows i potpredsjednik za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika