25.04.2012. / 13:43

Autor: Hina

Glumio pokojnu majku zbog mirovine

Porotnici na sudu u New Yorku morat će gledati snimku nadzorne kamere na kojoj se muškarac navodno odjeven kao žena predstavlja kao vlastita pokojna majka i ubire mirovinu, javili su lokalni mediji.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPorotnici na sudu u New Yorku morat će gledati snimku nadzorne kamere na kojoj se muškarac navodno odjeven kao žena predstavlja kao vlastita pokojna majka i ubire mirovinu, javili su lokalni mediji.

Thomas Prusik-Parkin nije stao na tome, išao je čak dotle da je kao žena pokušao registrirati majčin auto, a sumnjiče ga da je podignuo više od 115 tisuća dolara mirovine Irene Prusik otkako je ona 2003. umrla.

Okružni tužitelj u Brooklynu kaže da je riječ o "razrađenoj prijevari". Parkin je imao i suučesnika Miltona Rimola koji se predstavljao kao nećak Irene Prusik.

Parkin i Rimolo lažirali su majčinu smrtovnicu na koju su upisali lažni broj socijalnog osiguranja i datum rođenja kako bi se činilo da je još živa, kaže se u optužnici.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika