25.04.2012. / 14:00

Autor: Totalsport

OI: Napravljen ždrijeb nogometnog turnira

Bivši engleski reprezentativac Gary Lineker vodio je cijeli šou, dok su legendarni Brazilac, stroj za golove, Ronaldo i britanska pop-pjevačica Melanie C izvlačili kuglice s imenima reprezentacija

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU prostorijama nogometnog stadiona Wembley u Londonu obavljen je ždrijeb nogometnog Olimpijskog turnira koji će se igrati ovog ljeta.

Bivši engleski reprezentativac Gary Lineker vodio je cijeli šou, dok su legendarni Brazilac, stroj za golove, Ronaldo i britanska pop-pjevačica Melanie C izvlačili kuglice s imenima reprezentacija.

Domaćin Velika Britanija postavljen je u skupinu A zajedno sa Senegalom, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Urugvajem.

Skupinu B sačinjavaju Meksiko, Koreja, Gabon i Švicarska, skupinu C Brazil, Egipat, Bjelorusija i Novi Zeland, a skupinu D Španjolska, Japan, Honduras i Maroko.

Kao što se iz ždrijeba može vidjeti, branitelja naslova, Argentine, nema, tako da je sada po mnogima prvi favorit za naslov Brazil za koji će nastupiti najbolji mladi nogometaš svijeta Neymar.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika