25.04.2012. / 14:38

Autor: Nacional.hr

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

"Navikli smo na takvi i slične njene ispade. Od nje se može svašta očekivati, ali ovoga je puta sadržajem svog verbalnog ispada prešla svaku granicu", ističe Sanja Mikleušević

Hloverka Novak SrzićHloverka Novak SrzićNa HRT-u ponovno iskri na relaciji Hloverka Novak Srzić - novinari. Naime, kako piše tportal, Hloverka Novak Srzić upala je u redakciju emisije 'Hrvatska uživo' i verbalno napala potpisnike otvorenog pisma koji su tražili njenu smjenu zbog afere Core Media.

U razgovoru za tportal, jedna od članica Izvršnog odbora HND-a pri HTV-u, Sanja Mikleušević istaknula je kako je Hloverka Novak Srzić povišenim tonom prozivala potpisnike pisma.

"Navikli smo na takvi i slične njene ispade. Od nje se može svašta očekivati, ali ovoga je puta sadržajem svog verbalnog ispada prešla svaku granicu", ističe Sanja Mikleušević.

Dodala je kako ne očekuje nikakvu adekvatnu reakciju nadležnih, odnosno Uprave HRT-a, zbog cijelog stanja na državnoj telebiziji.

"Očito, oni s likom i djelom Hloverke Novak Srzić, za razliku od ostalih, nemaju problema", rekla je na kraju Sanja Mikleušević.

S druge strane, Hloverka Novak Srzić prijeti tužbama i tvrdi da se nad njom vrši mobbing.

Podsjetimo, u otvorenom pismu Ogranak HND-a na HTV-u zatražio je smjenu Hloverke Novak Srzić zbog, kako su naveli, "višegodišnjih optužbi da je bila u sukobu interesa" te smatraju kako bi trebala biti premještena na druge radne zadatke koji "ne uključuju vođenje emisije Otvoreno ni moderiranje bilo kakvih javnih rasprava s temama koje se tiču korupcije, kriminala i sukoba interesa".

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 25.04.12. 15:07

Samo srpska inačica "Sablja"može razrješavati ovakve situacije tipa Hloverka.Dakle,ne sasječe li se kriminalce u korjenu,oni će sasjeći ostale (ubojstvo Đinđića koji nije počistio kriminalce i mafiju,pa je ona "počistila" njega).Isti slučaj je i sa Hloverkom.I inače baba strašno iritira u posljednje vrijeme svojim neprofesionalnim vođenjem emisija Otvoreno.Dakle,Hloverka vodi emisiju i želi kvantitativno odraditi svoju šihtu.Što više pitanja na koje joj je svejedno kakvi su odgovori.Čak ih ni ne sačeka do kraja,ne razjasni što je u poredhodnom pitanju uopće htjela pitati,i već ode na sljedeće pitanje!?Totalno neprofesionalno i apsolutno neprihvatljivo.Od toga boluju mnogi voditelji raznih emisija na HTV-u ali Hloverka sa svojim iskustvom i godinama rada da je toliko rastresena i neprofesionalna,to nesmije prolaziti.Ona uopće ne sluša svoje sugovornike.Najčešće se može steći utisak kako samo želi što više brslati a ne da se konzistentno odgovori na ono što je pitala.Ona je postala samoj sebi svrha na ekranu a ne emisija i sugovornici.Bolje da pita manje ali kvalitetno nego da sve sfrflja i zgura u odobreni termin,da bi čisto zadovoljila formu emisije ali ne i svrhu i temu.Katastrofa od voditeljice i treba je pod hitno maknuti.Ujedno ta sprega sa Šelebajima,to je nedopustivo.No ona se iz prozvane premeće u onu koja proziva !?To je lice i naličje HTV-a.Sve ga manje gledam a i ono što ide,je čisto smeće.Maja Sever i njoj slični,se nikako ne uklapaju u to smeće.No oni su manje iznimke a ne pravilo.


registracija
3/12/10

Yoda, 25.04.12. 15:22

@fluid - pozdrav tebi...
Porpisujem sve.. :-)


registracija
3/12/10

Yoda, 25.04.12. 15:22

Sorry, potpisujem....


registracija
9/5/10

lolobrigita, 25.04.12. 15:39

Hlove jednostavno mora najuriti sve žene koje su ženstvenije od nje i sve muškarce koji su muževniji od nje.


registracija
26/2/12

Hercegovac, 25.04.12. 16:12

Jos jedna podobna krivonjuskina kpj lapaca !
Dok je takvih u vlasti i medijima.....nema pomaka na bolje !


registracija
28/4/10

Zvonko, 25.04.12. 16:15

Kad je svojevremeno, sada "uvaženi" urednik Nacionala - Bajruši, kao prvi od sile novinara izašao u javnost sa informacijom da je Vice Vukojević silovatelj i to mlade muslimanke a prema Mesićevim navadama, svi su istu prihvatili kao golu činjenicu. Vesna Pusić se pjenila po saboru kako kao ustavni sudac ima biti odmah razriješen svih dužnosti, bez da se itko pokušao zapitati, da li je to prvo istina!

Nije mi cilj braniti Hloverku, nego upozoriti na činjenicu u kojoj dio medija i politike prvo nekog (u pravilu ideološki neprihvatljivog) osude pa onda očekuju i takvu presudu suda! Ukoliko se utvrdi suprotno, sumnja se na neutralnost sudstva. Isti recepti obračuna su odlika totalitarnih režima, od čijeg se jugoslavenskog naslijeđa očito još nismo oprostili. Denunciranje i prokazivanje je za jedne značilo propast a za same denuncatore probitak. Ivica Rača, Ante Josipović i Nikola Čačić su strelovito napredovali nakon Hrvatskog proljeća 1971. Imajući u vidu da nam danas državom upravljaju sinovi i kćeri, u tom bivšem sistemu izuzetno etabliranih političkih ikona, za prepoznati je odakle pušu vjetrovi te nove boljševizacije. Možemo reći da svjedočimo jednom malo sofisticiranijem, nazovimo to, demokraciji na hrvatski način prilagođenom "sudejstvu".

I u pravilu, "lijevi napadači" su uvijek u pravu kada napadaju "desne", dok su "desni napadači" uglavnom difamirani na sve moguće načine!


registracija
22/4/12

nesolipamet, 25.04.12. 17:01

HLO je ZLO,=ADZe = tzv domoljubi.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 25.04.12. 17:14

Lopovčina par exselans. U Remetinec pravo s njom.


registracija
16/2/11

egipat, 25.04.12. 18:27

pa gospodo iz vlade: DOKLE CE TO G.OVNO OD HLOVERKE CIJELU HRVATSKU J.E.BATI.
PA NIJE NI CUDO BAJIC JE TU SANADER,KUTLE PASALIC I NITKO OD OLOSA NIJE OSUDJEN...AJDE BOK..BOLJE I DA ZABORAVIM NA POVREATAK U HR


registracija
30/12/08

csiki, 06.05.12. 11:08

Zvonko zalosno je sto branite Hloverku, istina mozda je po Vasem ukusu plus na svoju kucu istakao "U" zastavu, a emisije koje vodi katastrofalne ne po sadrzaju nego po nacinu kako ona vodi


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika