25.04.2012. / 17:43

Autor: Nacional.hr

'Pogledajte tko ima dionice Ingre'

"Ja dionice Ingre nisam imao ni tad ni danas. Nisam njima ni trgovao, ali neki koji se spominju jesu", rekao je Bandić novinarima nakon konferencije za novinare

Milan BandićMilan BandićIskaz Mladena Barišića u slučaju Fimi medija u kojem je rekao kako mu je u siječnju 2009. godine, uoči rukometnog prvenstva koje se održavalo u Hrvatskoj, prišao Zoran Gobac i rekao da je realizirana stvar u vezi s dogovorom za gradnju Arene te da je riješeno dva milijuna eura za HDZ, natjerao je i prvog čovjeka Zagreba, Milana Bandića da se uplete u cijelu priču.

Nakon što su ga na konferenciji za novinare priupitali kako danas gleda na svoj spomenik, Arenu, s obzirom na Barišićev iskaz Bandić je prvo bio veoma služben, prenosi tportal.

Rekao je kako su grad i država gradili Arenu pola-pola. No, kada su ga pitali na koga je mislio kad je spominjao dionice, dao je odgovor u pravom 'bandićevskom stilu'.

"Ja dionice Ingre nisam imao ni tad ni danas. Nisam njima ni trgovao, ali neki koji se spominju jesu", rekao je Bandić novinarima nakon konferencije za novinare.

Vezane vijesti

Novi misteriozni ugovor od 30,7 milijuna eura za Ingru

Novi misteriozni ugovor od 30,7 milijuna eura za Ingru

Na istom tradicionalnom tržištu na kojem je Ingra sklopila lanjski visokovrijedan projekt, nisu željeli otkriti kojem, ugovorena je realizacija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika