26.04.2012. / 14:46

Autor: Totalsport

Olić: Prelazim u Wolfsburg

- Točno je, potpisao sam za Wolfsburg. Veselim se novoj stranici u životu i igračkoj karijeri - otkrio je 33-godišnji nogometaš

Ivica Olić (Reuters)Ivica Olić (Reuters)Za Sport Bild je nakon utakmice Bayerna u Madridu protiv Reala hrvatski nogometaš Ivica Olić potvrdio da će od iduće sezone igrati za Wolfsburg.

- Točno je, potpisao sam za Wolfsburg. Veselim se novoj stranici u životu i igračkoj karijeri. Odgovorne u klubu izvijestio sam o svojoj odluci - otkrio je 33-godišnji nogometaš, koji je tako prvi od hrvatskih reprezentativaca promijenio sredinu za sezonu 2012/13..

Prema Sport Bildovim informacijama, Olić je potpisao dvogodišnji ugovor uz bitno bolje uvjete od onih koje je imao ili koje bi imao u Bayernu: za dvije godine zaradit će šest milijuna eura samo od plaće!

I rimski je Lazio, navodi isti izvor, bio ozbiljan kandidat za Olićeve usluge, no Bayernov je napadač odlučio ne napuštati Njemačku, zemlju u kojoj se udomaćio i on i njegova djeca.

Nezadovoljstvo ulogom rezervista javno je Olić izrazio još u listopadu prošle godine rekavši otvoreno da želi igrati češće. Ove je sezone za Bayern skupio 19 bundesligaških nastupa. Od toga je 16 puta ulazio, a triput izlazio iz igre. Stigao je pritom zabiti dva gola. Dva je pogotka još dodao u četiri nastupa u Ligi prvaka.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
25/4/12

pro1x2, 26.04.12. 19:22

pro1x2tips.weebly.com ---> 8 dana zaredom win !!!!

---> najbolji tipser prolaznost veća od 80%


--->svaki dan i free tip

--->pretplata samo samo 100kn

--->prestani gubiti na kladionici i slušaj prijedloge od trojice najboljih tipsera

---> detaljne analize,info utakmice

---> Sretno


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika