26.04.2012. / 14:51

Autor: Nacional.hr

'Top stipendija' odgođena za sljedeću godinu

Zbog velikog interesa studenta i brojnih telefonskih upita obavještavamo o odgodi 'Top stipendije'

Obavještavamo vas da ove godine nećemo biti u mogućnosti organizirati našu tradicionalnu akciju „Top stipendija za top studente“.

Razlozi za takvu odluku su višestruki, jedan od glavnih je svakako teška gospodarska situacija u državi, a kako nam nije cilj ni na koji način sniziti kriterije ili smanjiti kvalitetu, odlučili smo napraviti jednogodišnju pauzu.

Vjerujemo da razumijete zbog čega smo donjeli ovakvu odluku, a duboko vjerujemo da ćemo već iduće godine nastaviti s akcijom.

Vezane vijesti

Dodijeljene jubilarne 10. Top stipendije za top studente

Dodijeljene jubilarne 10. Top stipendije za top studente

U zagrebačkom hotelu Westin 6. srpnja održano je deseto jubilarno proglašenje dobitnika Top stipendije za top studente. U nazočnosti posebnog… Više

Komentari

registracija
27/4/12

velandra, 27.04.12. 23:00

sramota, jako ste me razočarali, i Vi i ostali sponzori ove stipendije.
prvo- nitko mi nije odgovorio na mail, koji sam Vam poslala prije 20 dana.
drugo- ovaj tjedan sam Vas zvala, i rečeno mi je da će se natječaj objaviti ovaj tjedan
treće- stanje u državi je teško, ali nije razlog za neprofesionalnost. i zar ćemo ponovno štediti na mladima? kao da nam nije dovoljno teško.


registracija
29/4/12

Sveuciliste, 29.04.12. 20:14

Na koji način bi kriteriji bili sniženi ili kvaliteta smanjena bez pauze ovu godinu? Pa ako bi i bilo manje stipendija zbog manjka sponzora, onda bi valjda kriteriji bili stroži, a prosjek kvalitete studenata dobitnika veći!

Ovo kao da je pisao netko iz Povjerenstva Sveučilišta u Zagrebu koje je, da neupućenima bude jasno, zakuhalo stvar svojim malverzacijama u prvom krugu prošle godine.


registracija
21/7/12

Teletabis, 21.07.12. 16:20

Hahahahhhahaha, jedan veliki državnik jedne, još uvijek velike države bi rekao: "Ima nešto što se zove Božja pravda". Tako i za ovo mogu reći da, normalni mladi ljudi, tj.obični i neizvrsni studenti mogu samo Bogu zahvaliti što je konačno došao kraj bahaćenju, aroganciji i ponižavanju studentske populacije i uzdizanje bogatih kretena koji su uvijek i dobivali ovu suludu i nepoštenu stipendiju. Ima Boga, ima Boga, ponovit ću to još sto puta ako treba. Ova mafija iz Nacionala, podržavana od dr. Dragana Primorca i ekipe je godinama kroz davanje silne love tzv. izvrsnim studentima ponižavala i degradirala sve one koji nisu imali petice ni četvorke ali su svejedno uredno završavali svoj studij, jer se studirati može i sa malim prosjekom ocjena ( jer je prosjek ocjena jedna nebitna stvar, nažalost jedino lopovima je bitna stvar ). Ali eto ima Boga, samo je dugo na godišnjem, nadam se da je ovo tek početak i da će svi oni koji su ponižavali, podcjenjivali i degradirali tzv. neizvrsne studente dobiti ono što zaslužuju, a ne zaslužuju ništa dobro.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika