26.04.2012. / 16:33

Autor: Hina

Jandroković: Podupirem Karamarka za predsjednika HDZ-a

Član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković potvrdio je danas da javno podupire kandidaturu Tomislava Karamarka za predsjednika HDZ-a jer smatra da je on u ovom trenutku najkvalitetnije rješenje za HDZ.

Tomislav Karamarko i Gordan Jandroković (Foto: Zeljko Hladika/Vecernji list/PIXSELL)Tomislav Karamarko i Gordan Jandroković (Foto: Zeljko Hladika/Vecernji list/PIXSELL)Član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković potvrdio je danas da javno podupire kandidaturu Tomislava Karamarka za predsjednika HDZ-a jer smatra da je on u ovom trenutku najkvalitetnije rješenje za HDZ.

„Čovjek je s velikim političkim iskustvom, ima jasne političke stavove i svjetonazorski je jasno profiliran i kao osoba mi se dopada te smatram da u ovom trenutku može zajamčiti stabilnost HDZ-a", izjavio je Jandroković novinarima u Hrvatskom saboru.

Na pitanje kako komentira izjavu predsjednice stranke Jadranke Kosor da on često mijenja mišljenje te da je njoj još ranije dao svoju potporu, Jandroković je uzvratio kako je on bio među prvima iz predsjedništva HDZ-a koji je rekao da je za promjene vodstva.

„To sam rekao čim su najavljeni unutarstranački izbori. Ne znam zašto to gospođa Kosor govori, neću uzvratiti na isti način zato što smatram da trebamo držati određenu razinu u ovoj izbornoj kampanji. Ljudi se natječu sa svojim programima i osobnostima te mislim da svatko od nas ima pravo izabrati onoga za koga smatra da je najbolji“ zaključio je Jandroković.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
26/12/06

capica, 26.04.12. 16:45

Jandroković nije niti sazrio, a već je potrošen.


registracija
24/7/11

mrvek, 27.04.12. 08:03

Jandroković je užasan. Tako mlad a već poltron. Uvlači se svima kome stigne.


registracija
26/11/09

CH2710, 29.04.12. 12:28

mrvek, 27.04.12. 08:03

Jandroković je užasan. Tako mlad a već poltron. Uvlači se svima kome stigne.

--------------------------------------------------------------------------------

Ja imam osjećaj... da i on voli kad mu se netko uvlaći... tako je kompanija kompletna...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika