26.04.2012. / 17:35

Autor: Hina

Potvrđena optužnica protiv Milkovića i Pacaka zbog primanja mita

Zagrebački Županijski sud potvrdio je danas u cijelosti USKOK-ovu optužnicu protiv bivšega glavnog izvršnog direktora Ine i direktora Crosca Bojana Milkovića (52) i bivšeg voditelja remonta platformi u Croscu Miroslava Pacaka (56), koje se tereti za primanje gotovo osam milijuna kuna mita.

Bojan MilkovićBojan MilkovićZagrebački Županijski sud potvrdio je danas u cijelosti USKOK-ovu optužnicu protiv bivšega glavnog izvršnog direktora Ine i direktora Crosca Bojana Milkovića (52) i bivšeg voditelja remonta platformi u Croscu Miroslava Pacaka (56), koje se tereti za primanje gotovo osam milijuna kuna mita.

Optužnicu podignutu u prosincu prošle godine potvrdilo je optužno vijeće sutkinje Daniele Kustec.

Predmet će sada preuzeti drugo sudsko vijeće, koje mora sazvati pripremno ročište na kojemu će odrediti datum početka suđenja i dokaze koji će se provesti u postupku.

Milkovića i Pacaka tereti se da su od početka 2002. do kraja 2009. uzimali mito kao uvjet za dodjeljivanje poslova drugim trgovačkim društvima. Mito je iznosio pet ili deset posto od neto vrijednosti izvedenih radova. U USKOK-u tvrde da su optuženi primili gotovo osam milijuna kuna, a Milkovića i da je dobio skupocjeni mobitel i umjetničku sliku.

Optužene se tereti za primanje mita, primanje mita u gospodarskom poslovanju te krivotvorenje isprava, a USKOK predlože i da im se oduzme nezakonita imovinska korist.

Vezane vijesti

USADA optužila Armstronga za sustavno dopingiranje

USADA optužila Armstronga za sustavno dopingiranje

Američka antidopinška agencija (USADA) službeno je u srijedu podigla optužnicu protiv sedmerostrukog pobjednika Tour de Francea Lancea Armstronga… Više

Komentari

registracija
25/4/12

pro1x2, 26.04.12. 19:22

pro1x2tips.weebly.com ---> 8 dana zaredom win !!!!

---> najbolji tipser prolaznost veća od 80%


--->svaki dan i free tip

--->pretplata samo samo 100kn

--->prestani gubiti na kladionici i slušaj prijedloge od trojice najboljih tipsera

---> detaljne analize,info utakmice

---> Sretno


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika