27.04.2012. / 15:17

Autor: Nacional.hr

Građanska akcija: Vlada samo želi natovariti cijenu krize na leđa građana

"Dakle, kapital prije građana", zaključuju iz Građanske akcije i dodaju kako je to najbolji pokazatelj da je aktualna vlada još beskorisnija no kad je bila u oporbi

Foto: Građanska akcijaFoto: Građanska akcijaGrađanska akcija posjetila je Markov trg i članove Vlade koje su priupitali da li je njihov Plan 21 koji su predstavljali u predizbornoj kampanji bio zapravo samo plan za 'njihov klan'.

"Naime, nama se čini da Vlada Zorana Milanovića ima samo jedan jedini plan: natovariti cijenu krize koju je kreirao HDZ uz pomoć današnje Koalicije, tada beskorisne oporbe na leđa građana koji nisu krizu kreirali", poručuju iz Građanske akcije.

Optužili su premijera Milanovića da se građanima ruga izjavom "da je bilo dosta plaćanja energenata na štetu firmi koje istu proizvode ili distribuiraju".

"Dakle, kapital prije građana", zaključuju iz Građanske akcije i dodaju kako je to najbolji pokazatelj da je aktualna vlada još beskorisnija no kad je bila u oporbi.

"81 mandat za promjene on objašnjava kao 81 mandat za betoniranje ove agonije. Nije niti čudo da mu se torbari iz HDZ-a rugaju svaki dan kako su prljavu i ukradenu lovu nosili i dijelili a nitko od njih nije optužen. On i tako ima plan samo za svoj klan", ističu na kraju iz Građanske akcije.

Vezane vijesti

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Aktivisti Građanske akcije prosvjedovali su pred Koncertnom dvoranom Lisinski u kojoj su se održavali izbori za predsjednika HDZ-a, u rukama su… Više

Komentari

registracija
9/5/10

lolobrigita, 28.04.12. 14:40

Sve točno.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika