27.04.2012. / 16:36

Autor: Nacional.hr

Vipnet predstavio digitalnu televiziju – Vip TV

Adrian Ježina novi je član proširene Uprave Vipneta za Sektor multimedije i fiksnog pristupa

S predstavljanja Vip TV-aS predstavljanja Vip TV-aAdrian Ježina, dosadašnji predsjednik Uprave B.neta, novi je član proširene Uprave Vipneta, zadužen za novoosnovani Vipnetov Sektor multimedije i fiksnog pristupa. Time počinje proces spajanja Vipneta i B.neta koji će trajati nekoliko mjeseci. B.net brand će i dalje ostati na tržištu kao posebna linija proizvoda.

Uz novo pojačanje u proširenoj Upravi, Vipnet je predstavio i novu uslugu u svojoj ponudi. Nakon Vip duo paketa, kombinacije mobilne i fiksne telefonije, Vipnet je tržištu predstavio Vip TV. Vip TV je usluga digitalne televizije visoke kvalitete, zasnovana na tehnologiji predviđenoj za televiziju uz velike brzine prijenosa podataka. Nova Vip usluga sa svim funkcionalnostima korisnicima će biti komercijalno dostupna od 15. svibnja. Uz Osnovni paket u ponudi će biti Tematski paketi, Premium i HD paketi s više od 190 programa najpopularnijih i najtraženijih sadržaja.

- S velikim zadovoljstvom pozdravljam Adriana kao novog člana proširene Uprave Vipneta. Sinergija Vipneta i B.neta te današnje predstavljanje Vip TV usluge daju Vipnetu novu tržišnu snagu. Naši će korisnici moći uživati u svim prednostima Vip TV digitalne televizije s najviše kako SD tako i HD programa na tržištu, te naprednih funkcionalnosti kao što su Multivizija, Pauza, Propustili ste, Zakasnili ste, dok će na lokalnu snimalicu moći snimati željeni sadržaj. - rekao je Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta.

5play Kombi paketi bit će dostupni već od 285 kuna mjesečno, a korisnici koji potpišu ugovor na 24 mjeseca imat će posebnu pogodnost kupnje LG TV uređaja za jednu kunu. Uz sve funkcionalnosti već dostupne na tržištu, poput Multivizije, Karaoka, Videoteke i Videokluba, funkcije Propustili ste (gledanje emisije s vremenskim odmakom) te Zakasnili ste (naknadno gledanje propuštenog sadržaja), Vip TV će uz mrežnu, korisnicima nuditi i lokalnu snimalicu kapaciteta 60 do 150 GB. Korisnici će svoje Kombi pakete, sad i s Vip TV uslugom, i dalje prilagođavati vlastitim potrebama te jedini na tržištu primati jedinstveni račun s transparentno prikazanim svim uslugama i kupljenim sadržajima.

- Ponosan sam na prepoznatljivost i uspjeh B.neta na tržištu, što je rezultat truda svih B.netovih zaposlenika, kojima ovom prilikom još jednom zahvaljujem. Ovo je logičan korak u nastavku razvoja poslovanja. Obzirom da su i Vipnet i B.net ponajbolje tvrtke u svom segmentu poslovanja, siguran sam da ćemo postati najbolja konvergentna tvrtka na tržištu. - rekao je Adrian Ježina, novi član Uprave Vipneta.

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika