30.04.2012. / 07:11

Autor: Bojana Križić

Severina:

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Osim lijepim riječima, počastila ih je i vrlo izazovnim fotografijama. No, iako su svi mislili kako su fotografije na kojima Severina izgleda besprijekorno utegnuta u mrežasti crni body nastale nakon poroda njezinog prvog sina Aleksandra kojeg je rodila prije nešto više od dva mjeseca, fotofrafije su nastale mnogo prije, ali su tek sada, povodom njezinog okruglog rođendana, plasirane u javnost.

SeverinaSeverina"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli više od osoba koje su mi bile blizu. Danas sam sretna što imam priliku zahvaliti vam na tome...", napisala je povodom svog 40. rođendana Severina Vučković na svojoj službenoj Facebook stranici i tako zahvalila svim obožavateljima koji je vjerno prate godinama. Osim lijepim riječima, počastila ih je i vrlo izazovnim fotografijama. No, iako su svi mislili kako su fotografije na kojima Severina izgleda besprijekorno utegnuta u mrežasti crni body nastale nakon poroda njezinog prvog sina Aleksandra kojeg je rodila prije nešto više od dva mjeseca, fotografije su nastale mnogo prije, ali su tek sada, povodom njezinog okruglog rođendana, plasirane u javnost. Ali nije prekrasno tijelo jedino što je Severina pokazala na ovim fotografijama. Na njezinoj desnoj ruci jasno se vidi zaručnički prsten od ružičastog zlata s raznobojnim draguljima iz Cartierove kolekcije "Love" s kojim ju je prošlog proljeća zaprosio otac njezina djeteta, 46-godišnji srpski poduzetnik Milan Popović. "Jesmo, zaručili smo se. I on mene i ja njega. Jako se volimo i jako smo zaljubljeni, to je osoba s kojom ću provesti ostatak života", rekla je tada Severina. Ipak, na najnovijim fotografijama na Severininoj ruci blista još jedan prsten s velikim blještavim dijamantom, čije značenje još uvijek nije poznato javnosti.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika