28.04.2012. / 16:28

Autor: Hina

Grčić: S rastom cijena struje treba ići i restrukturiranje HEP-a

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić rekao je danas da je do povećanja cijene struje trebalo doći, ali da se paralelno s procesom korekcije cijena mora odvijati proces restrukturiranja HEP-a.

Branko GrčićBranko GrčićPotpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić rekao je danas da je do povećanja cijene struje trebalo doći, ali da se paralelno s procesom korekcije cijena mora odvijati proces restrukturiranja HEP-a.

"Cijeli teret rasta cijena ne smije se prenijeti samo na građane već i na javna poduzeća koja gospodare tim resursima", kazao je Grčić o povećanju cijene struje prije početka sjednice Glavnog odbora SDP-a.

Grčić očekuje da će se proces restrukturiranja ubrzati te od Uprave HEP-a i drugih javnih poduzeća očekuje da će odmah ući u taj proces.

Vlada je jučer donijela odluku po kojoj od 1. svibnja građanima poskupljuje električna energija za 20 posto, a plin za 22 posto.

Vezane vijesti

Jesenski paket reformi

Jesenski paket reformi

Kratkoročno. Ta riječ ponajbolje bi opisala većinu dosadašnjih poteza Kukuriku koalicije u prvih pola godine vladavine. Kroz nove porezne sustave i… Više

Komentari

registracija
26/2/12

okvardz, 30.04.12. 16:30

A DI ĆETE VI SVOJE RODJAKE I PRIJATELJE UHLJEBITI.I NA ČIJI RAČUN AKO NE NA LEĐA RAJE.


registracija
26/2/12

okvardz, 30.04.12. 16:31

ZAR TAKO NIJE U SVIM USTANOVAMA KOJE SE FINANSIRAJU IZ PRORAČUNA U RH.A KOJE ŠTITE JOSIPOVIĆ I MILANOVIĆ, TJ. NERAD I NERED.


registracija
26/2/12

okvardz, 30.04.12. 16:31

KADA TO NEBI ŠTITIO JOSIPOVIĆ I MILANOVIĆ SVE BI BILO DRUKČIJE I BOLJE. ONDA BI RAD, RED I ODGOVORNOST STANOVALI U RH.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika