29.04.2012. / 09:38

Autor: Hina

Kalmeta podržava Karamarka

Božidar Kalmeta, koji je danas ponovno izabran za predsjednika zadarskoga Županijskog HDZ-a, izjavio je nakon stranačke Izborne skupštine u Zadru, kako želi promjene u stranci na nacionalnoj razini, te da će na predstojećim izborima za predsjednika HDZ-a podržati Tomislava Karamarka.

Božidar Kalmeta i Tomislav Karamarko (Foto: Filip Brala/PIXSELL)Božidar Kalmeta i Tomislav Karamarko (Foto: Filip Brala/PIXSELL)Božidar Kalmeta, koji je danas ponovno izabran za predsjednika zadarskoga Županijskog HDZ-a, izjavio je nakon stranačke Izborne skupštine u Zadru, kako želi promjene u stranci na nacionalnoj razini, te da će na predstojećim izborima za predsjednika HDZ-a podržati Tomislava Karamarka.

"Podržat ću Tomislava Karamarka jer mislim da je od svih dosadašnjih kandidata upravo on najbolje rješenje. Ja sam za novo vodstvo, novu snagu i energiju. Karamarko može izvući HDZ iz situacije u kojoj se trenutačno nalazi, ali i vratiti stranku na pobjednički put", istaknuo je Kalmeta.

Novi predsjednik HDZ-a birat će se na 15. Općem saboru HDZ-a 20. svibnja u Zagrebu.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
18/1/08

ankicascreiber, 29.04.12. 11:09

karamarko nije jedan covjek. Iza njega stoji citava kriminalna organizacija. Ako karamarko dode na celo HDZa to je kao da je Pasalic ili Ivo Sanader na celu HDZa, izuzev sto je Karamarko mnogo suroviji i siroviji od ove dvojice.
Spitar Kalmeta, podupire Karamarka, iz kojeg stoji masa siptara, da preuzme HDZa. Koja ironija.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 29.04.12. 11:11

Jedni nacin da JDZ postane normalna stranka 21 stoljeca je da se na celo stranke izabere jedan od onih lijecnika anonimusa. Svi oni koji su bili na celu HDZa, povezani su s nekim mafijskim klanom. Hrvatska privreda ne moze podnijeti jos jednu HDZovu mafiju u privredi.

SDP/HNS su mafija svoje vrste, ali amateri prema Karamarku i Kalmeti.


registracija
24/2/12

leonarda, 29.04.12. 11:33

Tomislav Karamarko je nesposobni povjesničar kojeg je naš hudi hrvatski slučaj zatekao na najodgovornijim mjestima u državi i trebalo bi mu dati nogu u dupe, a ne pustiti ga da se s nama zaza, odnosno da nas zezao najavama borbe protiv komunističkih zločinaca za vrijeme svoje funkcije ministra polocije, a sada opet nas tovi sa nekim svojim jadnim idejama i uvjerenjima da je on najbolji predsjednik za HDZ....tko podražava karamarka nije normalan


registracija
26/11/09

CH2710, 29.04.12. 12:03

leonarda i ankica...

...tih koji nisu normalni ima, na žalost, jako, jako puno... zato se i živi kako se živi u RH.


registracija
26/11/09

CH2710, 29.04.12. 12:06

Umjesto da se te bandite zgazi, ili još bolje - objesi na najvećem trgu... dok još nisu ugrabili fotelje i razmahali se... mazohistički narod to samo šutke trpi... i čeka kako bi opet mogao kukati...

Drugo doista i ne zaslužujemo... jer narod jednostavno ne može shvatiti da treba SAM nešto oduzeti... a ne samo čekati da to netko drugi napravi.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 29.04.12. 16:13

Najbolje rješenje za HDZ je kolektivna posjeta Aušvicu.Na tuširanje.


registracija
29/11/09

Ivis, 29.04.12. 17:57

Osdade Jaca samo u gacicama! Ostao joj je samo 'Sex'. Napokon ce i on zacepiti 'gobec'!


registracija
11/1/10

fluid, 29.04.12. 18:57

Ako se netko pitao kako to da Kalmetu nije zahvatila hobotnica mita i korupcije a ostale je,tada se to više nemoraju pitati.To je nagrada za današnju lojalnost.Kalmeta je zadužio Zadar da je tamo slavljen i blagoslovljen do neba.On je za Zadar napravio za par godinica milijun puta više nego što je Šeks ikada i pokušao napraviti za Slavoniju.I u tome je razlika.Zato Karamarko itekako zna sa kim treba kako.A ujedno su i iz iste županije.Držati se zajedno,znači dobotna kombinacija.Kosorica nikada neće ni shvatiti ni prihvatiti kako je ispala ovca što nije barem novine čitala.Svi su joj sugerirali šta treba napraviti da se stvar okrene njoj u korist,ali džaba.Ona je najpametnija.Sada će vidjeti gdje joj je pamet,u stvari.Mislim da ona ode u ropotarnicu povijesti.Ni Karamarko ni bilo tko,nemože oprati HDZ od svega zla koje naniješe Hrvatskoj i Hrvatima.Nikada!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika