29.04.2012. / 11:02

Autor: Totalsport

Redknapp: Nisam siguran da će Luka ostati!

O ostanku jednog, a pogotovo obojice, ovisi dosta hoće li Tottenham izboriti mjesto u kvalifikacijama Lige prvaka

Harry RedknappHarry RedknappMenadžer londonskog nogometnog kluba Tottenham, Harry Redknapp, šokirao je navijače "spursa" izjavom da bi hrvatski reprezentativac Luka Modrić na ljeto mogao napustiti klub.

- Lagao bih kada bi rekao da sam siguran da će Luka ostati. Nikad ne znate. Bilo je ključno zadržati ga prošlog ljeta. No, zato sam uvjeren da će Gareth Bale ostati – rekao je Redknapp te potom to malo objasnio.

- Situacija s Lukom je drugačija, kompleksnija. Ne mogu zamisliti Balea da želi otići. On je jako sretan ovdje. Još uvijek je jako mlad, još uvijek uči i ovo je mjesto gdje bi trebao biti. Svi želimo da Luka ostane, ali tko zna...

O ostanku jednog, a pogotovo obojice, ovisi dosta hoće li Tottenham izboriti mjesto u kvalifikacijama Lige prvaka. Trenutno je u situaciji da mora loviti Newcastle koji mu bježi tri boda (uz utakmicu više), dok mu za vratom puše "natrčali" Chelsea.

Do kraja prvenstva "spursima" su ostale još četiri utakmice.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika