29.04.2012. / 18:21

Autor: Totalsport

Torres: Igram slabije nego prije, ali barem zabijam

Finiš je prvenstva i u svaku utakmicu moramo ući žestoko i pobijediti. Lijepo je kada najbolje utakmice u sezoni možemo prezentirati na samom kraju, kada je najbitnije.

Fernando TorresFernando TorresU utakmici 36. kola engleskog Premiershipa nogometaši Chelseaja su na svom Stamford Bridgeu razbili Queens Park Rangers sa 6-1, a tri je pogotka na ogledu postigao Fernando Torres.

Došao je Torres time do ukupno šest golova ove sezone u prvenstvu, a Chelsea je došao do jubilarne 400. pobjede u povijesti Premiershipa. Prije njih su ovu granicu pobjeda probili samo Manchester United i Arsenal.

- Ranije sam za Chelsea, mislim, igrao bolje nego sad. No, razlika je što onda nisam zabijao pogotke, a sada to činim, a to je ipak primarni posao za napadača. Lijepo je zabiti tri gola na utakmici. Hah, dugo je prošlo kada sam to zadnji put uspio (u rujnu 2009. godine op.a.) - rekao je Torres za Sky Sports nakon utakmice i nastavio:

- U fokusu je plasman među četiri najbolje momčadi prvenstva. Finiš je prvenstva i u svaku utakmicu moramo ući žestoko i pobijediti. Lijepo je kada najbolje utakmice u sezoni možemo prezentirati na samom kraju, kada je najbitnije.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika