29.04.2012. / 19:03

Autor: Totalsport

Pierce: Umirovljenje mi se mota po glavi

Ja sam uvijek govorio da se želim umiroviti u Celticsima. Prema tome, tko zna? – izjavio je Pierce

Paul PiercePaul PiercePaul Pierce, 34-godišnji as Boston Celticsa, priznao je kako razmišlja o odlasku u mirovinu nakon ove sezone.

Cijelu karijeru proveo je Pierce u Celticsima, s kojima je 2008. godine osvojio naslov NBA prvaka. Iako ima ugovor na još dvije sezone, koji mu jamči više od 30 milijna dolara zarade, priznao je kako odlazak u mirovinu već nakon ove sezone nije nemoguć.

- Je, mota mi se ta ideja po glavi. Odigrao sam toliko puno sezona, prošao tako puno milja. Treba pričekati i vidjeti što će se dogoditi ove godine. Ne znam u kojem će pravcu ova momčad dalje ići. Ne znamo što će napraviti Kevin Garnett, što će napraviti Ray Allen? Možda će Boston na ljeto biti u igračkoj rekonstrukciji. Ja sam uvijek govorio da se želim umiroviti u Celticsima. Prema tome, tko zna? – izjavio je Pierce, koji igra svoju 14 NBA sezonu u Bostonu.

Njegova momčad će u noći s nedjelje na ponedjeljak odigrati prvu utakmicu doigravanja protiv Atlanta Hawksa.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika