30.04.2012. / 10:01

Autor: Hina

Mendes: Craigov Bond kompleksan lik

Redatelj Sam Mendes rekao je u nedjelju da bez Daniela Craiga ne bi snimao najnoviji nastavak filma o Jamesu Bondu "Skyfall", naglasivši da je britanski glumac unio kompleksnost u lik slavnog tajnog agenta.

Daniel CraigDaniel CraigRedatelj Sam Mendes rekao je u nedjelju da bez Daniela Craiga ne bi snimao najnoviji nastavak filma o Jamesu Bondu "Skyfall", naglasivši da je britanski glumac unio kompleksnost u lik slavnog tajnog agenta.

Mendes, koji je 1999. osvojio Oscara za film "Vrtlog života", rekao je da plejbojevski lik agenta 007 ne odgovara heroju iz romana Iana Fleminga.

Mendes je to izjavio na novinskoj konferenciji u Istanbulu gdje se trenutno snima najnoviji, 23. nastavak filma o Jamesu Bondu.

"Fleming je stvorio lik agenta koji je kompleksan. Neke od tih stvari istražuju se u ovome filmu, jer ih je Daniel (Craig) sposoban istraživati", rekao je Mendes (46).

"To je za mene bila važna stvar, imati Bonda u kojega mogu vjerovati, za kojeg sam vjerovao da ga mogu prenijeti na novu razinu", dodao je Mendes.

Craig (44) je unio mračnu crtu u lik Bonda, kojeg je glumio u zadnja dva filma - "Casino Royale" i "Zrno utjehe". Mendes i Craig surađivali su na scenariju za "Skyfall", čije pojedinosti nisu objavljene.

Vezane vijesti

Dan kada se počeo rađati Bond, James Bond

Dan kada se počeo rađati Bond, James Bond

Sastojci koji su filmove o Jamesu Bondu učinili jednim od najvećih uspjeha u povijesti filma uvijek su isti. Nepogrešivi agent 007 u službi "njezinog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika