30.04.2012. / 12:35

Autor: Bojana Križić

Antonija Stupar i Pamela Ramljak postale Barbie na jedan dan

U svakoj ženi, ma čime se ona bavila, kakvi god bili njeni interesi i pogledi na svijet, skriven je ideal Barbike. Sve što treba je nagovoriti tu prekrasnu lutkicu da izađe na vidjelo

Svaka je žena barem jednom u životu maštala o tome da postane Barbika. Dvjema se taj san ostvario na jedan dan. Naime, najdraža igračka iz djetinjstva koja već godinama predstavlja ideal ljepote, oživjela je na licima i kosi voditeljice Antonije Stupar i pjevačice Pamele Ramljak u kampanji Barbie ROCKS by Franić.

"I meni su Barbie lutkice, baš kao i svim djevojkama, obilježile dobar dio djetinjstva. Ne mogu opisati kako je zabavno bilo transformirati se u svoje djevojačke idole, pa bar na jedan dan", rekla je voditeljica Antonija Stupar koja se u rukama svoga frizera Zvonimira Franića, koji se brine o njenoj kosi već više od godinu dana, osjećala potpuno sigurno napraviti ovakvu promjenu.

"Zvonimira poznajem već jako dugo jer on je zaslužan za moj svakodnevni izgled na malim ekranima. Ipak, i mene je iznenadio s ovom vrckavom, šarenom i kreativnom kampanjom. Zapravo, format emisije koju vodim zahtjeva jednostavnu i elegantnu frizuru, a Barbie... ona je jednostavna i elegantna, ali puno više od toga. Ona je vesela i neobična, jarkih i intenzivnih boja, ali uvijek njegovana i fina", kaže lijepa voditeljica žalosna što taj Barbie look ne može oživjeti na malim ekranima.

No pjevačica Pamela Ramljak s tim nema problema. Naime, otkako je Zvonimira angažirala za rad na spotu za svoj prvi samostalni singl „Ti me ne voliš", više ne ulazi ni u jedan frizerski salon osim salona „F".

"Zvonimir je, otkako je otvorio svoj salon, napokon pokazao svoju originalnost i jedinstvenost. Mogu reći da smo oboje u svojim početcima samostalnoga rada, i drago mi je da krećemo zajedno", ispričala je pjevačica zadovoljna što njena samostalna karijera počela sa suradnjom sa Zvonimirom Franićem i salonom „F". U ulozi Barbika obje su se djevojke, kaže Zvonimir, izvrsno snašle.

"Htjeli smo u kampanji koja će obilježiti početak moga samostalnoga rada donijeti u Hrvatsku novi trend koji se već udomaćio na stranom tržištu, ali uz osobni pečat i dvije snažne žene iz različitih branši javnoga života", objasnio je Zvonimir i dodao: "U svakoj ženi, ma čime se ona bavila, kakvi god bili njeni interesi i pogledi na svijet, skriven je ideal Barbike. Sve što treba je nagovoriti tu prekrasnu lutkicu da izađe na vidjelo. A u salonu „F", sve se Barbike osjećaju sigurno."

Vezane vijesti

Pamela Ramljak: Uskoro će i drugi put reći “Uzimam!”

Pamela Ramljak: Uskoro će i drugi put reći “Uzimam!”

Pjevačica Pamela Ramljak, članica grupe Feminem, planira vjenčanje sa svojim dečkom Mladenom Salajsterom. Vijest o zarukama podijelili su s najbližim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika